Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 13 de novembre del 2007

BREUS PERÒ AMB SENTIT

Enquesta del Bloc per conèixer l'opinió dels almasserins

Des de fa uns dies, el col·lectiu del Bloc d'Almàssera s'afanyen en arribar al major nombre de ciutadans i ciutadanes, per conèixer la seua opinió sobre diverses vessants del nostre poble. Educació, sanitat, manteniment de la via pública, cultura, obres públiques i diversos serveis municipals.

Amb aquesta iniciativa, el Bloc d'Almàssera vol possar en marxa una activitat política de donar veu a la ciutadania. Volem treballar des de Baix cap a Dalt amb tot els homes i dones del poble.






Converses amb l'Associació de Veïns d'El Carraixet

El col·lectiu del Bloc d'Almàssera ha iniciat la roda de converses amb les diverses entitats socials, culturals, esportives i econòmiques de la localitat. Ho fa amb les converses amb l'Associació de Veïns d'El Carraixet.

El Bloc vol visualitzar, d'aquesta forma, la gran importància que dona a l'agrupació veinal en la defensa dels interessos de tots ciutadans i ciutadanes del poble.

Desitgem arribar a acord de col·laboració amb el major nombre de associacions locals possibles, perquè pensem que tothom compta alhora de fer un millor poble.

1 comentari:

Rosella ha dit...

hola, sóc rosella, del col·lectiu del bloc de bonrepòs i irambell però que visc a almàssera. si necessiteu qualsevol cosa...ací em teniu!
molt bona, la iniciativa del blog, a vore is la gent del poble s'anima! per què no poseu fotos boniques d'almàssera?