Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 26 de febrer del 2009

CONGRÉS NACIONAL DEL BLOC


El proper cap de setmana els delegats i delegades dels col·lectius del BLOC Nacionalista Valencià celebren el seu Congrés Nacional, màxim òrgan del partit valencianista.

En un moment complicat en la societat valenciana, com de la resta del món davant la crisi econòmica, el partit valencianista culmina un procés de reflexió interna en el seu Vè. Congrés. Allí, per una banda, s'actualitzaran les formes i eines d'organització del partit per poder millorar l'oferta d'alternatives i solucions als problemes dels ciutadans i ciutadanes. Com a tercera força política (i primera d'obediència estrictament valenciana), amb precència institucional en Ajuntaments, Diputacions i en les Corts de València, volem enfortir l'estructura organitzativa i al mateix temps dotarla de la flexibilitat d'adaptació als canvis socials de la nació.

A més a més, per altra banda, donarem un impuls molt important amb l'aprovació de l'estratègia política que guiarà la nostra actuació davant la societat valencian. En ella assenyalem les respospostes que presentem a temes tan importants com l'atur, la formació, les pimes, el desenvolupament econòmic sostenible, protecció del medi ambient, pla d'igualtat, etc. etc. etc.

El col·lectiu d'Almàssera estarà representat amb un delegat en aquest Congrés. Properament informarem de les principals conclusions.