Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 20 de novembre del 2009

LES PROPOSTES DEL Bloc A DEBAT

Este mateix mes senyalàvem el desgavell en la gestió de bens comuns per part de l'Equip de Govern: pèrdua de subvenció per a la biblioteca municipal, estat lamentable i de gran perill del camí del barranc que connecta Almàssera i Alboraia, etc. Tal volta siga cansament, tal volta ... El ben cert és que les ciutadanes i ciutadans d'Almàssera sofrixen les conseqüències.
Els lectors d'HortaNoticias.com han pogut presenciar una picabaralla entre el posicionament de l'alcaldia i el del Bloc. Reproduim tot seguit les dues noticies que apareixen a este mitjà de comunicació (http://www.hortanoticias.com/seccion.asp?ref=7).


Hemeroteca :: 05/11/2009 - Almàssera


El Bloc demana solucions davant la perillositat del camí del barranc, una de dues les úniques vies de connexió en la veïna Alboraia


El Bloc ha demanat a l'Ajuntament d'Almàssera l'acondicionament del camí del barranc, que a hores d'ara té un gran perill per a la circulació de vehicles, donada la seua estretor de la via que unix Almàssera en la veïna localitat d'Alboraia.
El portaveu local del Bloc, Josep Miquel Adell, considera que este camí és una de les principals comunicacions d'Almàssera amb Alboraia, i cal una millora, "donat que hi ha un important risc de col•lisió entre vehicles".
El Bloc proposa que es cobrisca les séquies que limiten el camí per guanyar alguns metres, i que al mateix temps l'Ajuntament d'Almàssera contacte amb l'Ajuntament d'Alboraia per tall de buscar una solució conjunta, ja que el camí està entre els dos termes municipals.
Adell afirma que l'altra via que comunica Alboraia i Almàssera, el camí de les vinyes, i el desviament d'este cap a Almàssera per Les Tendes, és un lloc on s'han produït distints accidents en els últims anys. "No pot ser que dos municipis veïns tinguen unes comunicacions tan roïns", ha destacat el portaveu del Bloc d'Almàssera.


Hemeroteca :: 16/11/2009 - Almàssera


El Ayuntamiento incluye la reurbanización del camino del barranco en el Plan C

La Concejalía de Urbanismo del Ayuntamiento de Almàssera ha salido al paso de las acusaciones del Bloc sobre el mal estado del camino del barranco que une la localidad con Alboraia. Desde el equipo de Gobierno han explicado que la obra de reurbanización de esta vía está en proceso de ejecución del estudio de seguridad y se financiará con cargo al Plan Confianza de la Generalitat.
Con fecha de 22 de abril de 2009 se presentó en el Ayuntamiento de Almàssera el Proyecto Básico de Reurbanización del Camino del Barranco y, en junio, la Conselleria de Economía, Hacienda y Empleo autorizó la financiación con cargo al Plan de Apoyo a la Inversión Productiva en Municipios de la Comunidad Valenciana del citado proyecto, encargando su ejecución a la Conselleria de Infraestructuras y Transporte.
La Junta de Gobierno de la corporación municipal, en sesión celebrada con carácter ordinario el 15 de septiembre de 2009, adaptó acordó la adjudicación provisional del proyecto de ejecución y estudio de seguridad y salud de la reurbanización del camino del barranco.

Tornem a dir el que tothom ja sap: este pas suporta un gran volum de transit i en les condicions en què e´s troba és font d'accidents. Ja sabem els almasserins que este camí va ser inclòs entre els projectes d'acondicionament del Pla de Recolzament a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, de la Generalitat. El que destaquem però els del Bloc és que fins que este projecte siga una realitat els accidents continuaran haver-n'hi, això no pot ser.
Senyora Alcaldessa, els del Bloc recolzàrem este projecte. Ara el que diguem és que cal actuar amb mesures provisionals i de baix cost però eficients. Els del Bloc li proposem, per exemple que es regule el transit. Unes simples senyals verticals, reforçades amb altres d'horitzontals, serien suficients ara per ara.
Solucions.