Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 14 d’abril del 2011

Coalició Compromís presenta el seu programa a València

Enric Morera, Joan Ribó, Mireia Mollà i Mònica Oltra han presentat les propostes de govern de la coalició · Mig miler d'assistents han omplert l'auditori

Coalició Compromís ha presentat a València, en un auditori ple de gom a gom, el programa de govern amb que es presenta a les eleccions municipals i a les Corts del pròxim 22 de maig. Els candidats de les llistes provincials, Enric Morera, Mireia Mollà i Mònica Oltra, i el candidat a la ciutat de València, Joan Ribó, han desgranat les propostes que Compromís es compromet a tirar endavant si accedeix als governs respectius.

Morera ha parlat d’una altra forma de fer política: 'Nosaltres portem quatre anys fent política escoltant a les persones, a totes les persones que necessiten ser escoltades pels polítics i que necessiten solucions perquè nosaltres entenem la política i la democràcia com un servei constant a la ciutadania'.


Programa electoral Coalició Compromís

Ací pots consultar els eixos i propostes que, amb la teua ajuda, orientaran la nostra acció política durant la propera legislatura

Untitled                                                              

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mí el acto que me gustó mucho fue el que se hizo en recuerdo y homenaje a Inma Roig. Allí el Bloc de Almàssera sí que ganó mucha credibilidad entre los vecinos y vecinas. Y mucha gente os votará por eso, porque saben que si estáis en el Pleno haréis cosas como éstas, que habéis hecho estando fuera del ayuntamiento.

Ahora a convertiros en la fuerza decisiva, con dos o tres concejales.

J.H.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Aixina és. Durant els quatre últims anys, tot i estar fora de les responsabilitats de govern municipal, hem cregut que era el nostre deure participar en totes les iniciatives socials i polítiques que s'han articulat en positiu per buscar solucions per Almàssera. Tanmateix, en la nostra actuació ens hem allunyat de l'insult i de la desqualificació fàcil. Hem fet propostes i hem buscat la cooperació entre les entitats socials, culturals, econòmiques i polítiques d'àmbit local.