Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 17 d’abril del 2009

A ALMÀSSERA ENS CAL UN SERVEI D'AUTOSERVEF



L'increment de la desocupació al conjunt de València ha suposat que totes les mesures per lluitar contra el seu engrandiment, o per minvar els efectes que aquella produeix, siguen molt bé rebuts. Més encara quan, habitualment, qualsevol d'estes mesures genera un efecte secundari de generació d'ocupació. Doncs bé, des del 2006 el Servef va posar en funcionament els primers terminals del programa Autoservef, que permet disminuir els tràmits burocràtics relacionats amb l'atur.

Hi és aquest un servei molt desitjat pels Ajuntaments, sobretot els de xicotet tamany, que veuen com els augmenta la taxa d'atur al seu municipi i no tenen (i no es probable tindre en el futur) oficines del servef a la seua localitat; això fa que els veïns hagen de traslladar-se a localitats pròximes amb les conseqüents despeses econòmiques i de temps. Amb les centres d'Autoservef estos inconvenients queden minvats, oferint un servei de qualitat al ciutadà.

Almàssera ha d'entrar en esta xarxa de centres que oferisquen un instrument d'accés als serveis personalitzat de la web del Servef. Esta és l'opinió del col•lectiu del BLOC local i la proposta que fem a l'Ajuntament. Per aquest motiu hem preguntat a l'Alcaldia (amb data de 16 d'abril):

" Voldriem saber que tràmits a desenrotllat l'Alcaldia que vosté presideix, o alguna de les regidories de la Corporació, per assegurar-se un d'estos centres al municipi d'Almàssera? Està dins dels plans de l'Alcaldia disposar d'un servei que permeta gestionar tràmits burocràtics de desocupació, als veïns que es troben en esta situació, sense haver de desplaçar-se a Meliana o a València ciutat? "

Esperem la seua contestació.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt bona la línia que heu encetat!

A vore si vos contesten prompte que ja tenim curiositat per saber què diuen.

Rosella