Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 22 de maig del 2009

ALMÀSSERA S'INTRANQUILITZA PER LES DECLARACIONS DE RUS


Com tothom recordarà, pel desembre de 2008 la Diputació provincial de València, per veu del seu President, va anunciar que preparava l'accés a internet per wi-fi a tots els municipis a preus quatre vegades més econòmics. Este anunci ens va congratular, com així ho diguerem des d'estes pàgines, però han passat quatre mesos i no en sabem res més. Tanmateix, sí hem sentit i llegit les múltiples declaracions que este representant de l'Administració Local va realitzant sobre altres afers i que podríem qualificar (com a poc) de políticament incorrectes, fins i tot agredint de vegades la intel•ligència (veieu Levante 30-4-09 EL PAIS 3-5-09). Tot plegat, als membres del Bloc a Almàssera, ens porta a dubtar de la fiabilitat d'aquell anunci de finals d'any que tant ens va agradar.

Per este motiu, ens hem possat en contacte amb l'alcaldia de l'Ajuntament fent-hi les següents preguntes:

1. Quin és el valor que li mereix a esta alcaldia l'anunci del senyor Rus sobre l'accés dels municipis a l'internet per wi-fi adés mencionat?
2. Està fent gestions esta Corporació d'Almàssera per accedir-ne a estos serveis?
3. Si és així, en quin punt es troben estes gestions?

Pel benefici de tots els veïns i veïnes del poble esperem que s'hagen fet les gestions oportunes i finalment tots pogam d'accedir-hi a esta tecnologia.