Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dissabte, 16 de maig del 2009

El BLOC pregunta a l'Alcaldia per la CV-300


L'actual traçat de la CV-300 finalitza al municipi d'Albalat dels Sorells. Esta infraestructura correspon a la Generalitat i forma part del PIE 2004 - 2010. LA Cnselleria d'Infraestructures i Transport (CIT) està estudiant, segons la informació que disposem, diferents alternatives a la prolongació de l'esmentada carretera, la qual afectarà, de produir-se, al terme municipal d'Almàssera.
El Ple de l'Ajuntament aprovà una moció demanant a la CIT un traçat d'esta infraestructura per fora del nostre municipi. El que ens deixa perplexos perquè allò de desitjar als altres el que per a u mateix no és vol, sempre n'està de molt mal veure.

El Bloc a Almàssera ha presentat pel Registre d'entrada de la Corporació local les següents preguntes:

1. Quin és el coneixement que hi té la Corporació Municipal dels Estudis de Mobilitat de Transit i d'Impacte Ambiental preceptius per part de la CIT, per a la realització de l'0bra adés esmentada?
2. S'han fet, des de l'alcaldia o quelcom regidoria d'este Ajuntament, les gestions oportunes per conèixer l'estat d'estos Estudis?
3. Quines mesures concretes es tenen previstes per combregar les voluntats dels veïns i veïnes, així com de les associacions i entitats socials, culturals i econòmiques d'Almàssera per evidenciar la unanimitat dels almasserins i almasserines en la defensa de l'horta?