Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 23 de juny del 2009

MEDIAMBIENT I MODERNITAT: Compatibles, clar que sí


El passat 17 de juny, el col·lectiu del BLOC a Almàssera va presentar per registre d'entrada de l'Ajuntament una sol·licitud a l'alcaldia de la Corporació sobre les actuacions que hi estan fent-se arrel de l'aprovació per Ple del soterrament de la Línea 3 del Metro al seu pas per esta localitat.

La protecció del patrimoni mediambiental i paisatgístic que constitueix l'horta per al nostre poble, al costat d'una voluntat de modernització de les infraestructures, s'uneixen a Almàssera, com a la resta de pobles de la comarca, en diverses iniciatives ciutadanes tant socioculturals com econòmiques i polítiques.

En este sentit i com expressió de tot això, el BLOC a Almàssera ens interessa conèixer el parer de la Corporació Municipal i l'abast de les gestions que han d'estar desenvolupant-se amb l'administració de la Generalitat, arrel de la decisió presa pel Ple Municipal.

LA defensa del nostre patrimoni és compatible, i així volem que siga, amb la remodelació i actualització del mitjà de transport públic adés anomenat. Esperem que la senyora alcaldessa trobe un xicotet espai de temps per pensar-se la resposta.