Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 8 d’octubre del 2009

El BLOC pregunta a l'Alcaldessa d'Almàssera




El col·lectiu del BLOC d'Almàssera ha adreçat unes preguntes a l'alcaldia de l'Ajuntament del poble (amb data de 1 d'octubre) després que el temps passa i no es convoca el Consell Escolar Municipal. Els representants de les entitats acreditats es mostren perplexos quan no agreujats per la burla que suposa aquesta tardança: abans de la finalització del curs escolar 2008-2009 i una vegada finalitzat el període de matriculació són dos períodes que haurien haver-ho convocat. El perquè d'aquesta tardança, no se sap.

A més a més, hem preguntat a la senyora Alcaldessa pel volum d'inversions i despeses realitzades per l'Ajuntament en els exercicis 2007, 2008 i el que portem executat de 2009 per cada un dels centres educatius ubicats a Almàssera. Volem saber quin és l'esforç realitzat a l'escola pública. En aquest sentit hem emplaçat a la primera regidora de la corporació municipal a publicar aquestes dades en "Almàssera al Dia".

Reclamem transparència en la gestió, publicitat en les decisions i promoció de la participació ciutadana en els afers públics. És el que reclamem i és el què ens comprometem.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per lo que tinc antes el diari Almassera al Dia. Ja no es farà més.

Una pena ja que era una bona iniciativa

Anònim ha dit...

Qualsevol mitjà de comunicació que deixa d'editar-se, és una llàstima. Constitueix, malgrat que puga estar tot el manipulat que vulguem, una eina de comunicació i vertebració social.

Ara, l'ajuntament d'Almàssera queda més lluny encara dels ciutadans. Esperem que tant el PSOE com el Bloc, siguen capaços d'estar al costat del govern per al que calga, sense caure en la crítica gratuïta. I també, clar, criticar allò que calga, com per exemple els sous dels regidors alliberats. Em sembla vergonyós que un poble de 7.000 habitants tinga regidors amb dedicació, com si açò fóra Madrid.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Els homes i les dones del Bloc d'Almàssera s'esforcem en fer propostes i ho fem amb la intenció de construir un poble millor entre tots. Les propostes que fem són en tot cas públiques i estan per a la reflexió i la crítica de tots els veïns i veïnes.
Davant la suposada desaparició de "Almàssera al Dia" el Bloc fa la proposta de la seua redefinició. Ens cal, a tots els ciutadans d'Almàssera, un mitjà de comunicació local que vertebre, que cohesione, que faça arribar la informació i l'opinió, de l'equip de govern municipal però també de totes les entitats locals, i no soles les polítiques, també culturals, esportives, econòmiques, etc. "Almàssera al Dia" ha de seguir editant-se i els almasserins i almasserines han de fer-la seua.

Anònim ha dit...

Si pero pareix que no es farà. Pregunteuli a l´alcaldesa