Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 21 d’octubre del 2009

LI PROPOSEM A L'ALCALDESSA

El membres del Bloc d'Almàssera observen amb certa preocupació com de vegades es deixa passar oportunitats per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Són temés menors, si de cas, però com tothom sabem "tota pedra fa paret". I de vegades no són tan menors. Així, tenim una vocació constructiva i propositiva, sempre s'hem adreçat a la màxima autoritat local oferint-li les nostres propostes i suggeriments. Nosaltres considerem que tenim la responsabilitat, com partit polític, d'ajudar a la governació del nostre poble.



Així, amb data de 2 d'abril, per registre d'entrada núm. 01607, varem sol·licitar informació a l'Alcaldessa sobre si la Corporació anava a tramitar alguna sol·licitud d'ajuda adreçada a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge fent bo l'Ordre de 10 de març de 2009 d'esta Conselleria (DOCV núm.5974 de 13 de març) i per la qual es convocaven les bases reguladores d'ajuda en el marc del Pla Especial de Rehabilitació d'Edificis i Vivendes, i on es descriuen les formes d'ajuda per a la rehabilitació d'elements comuns de blocs de vivendes. Per desgràcia fins a hui no tenim notícia de si es va encegar el servei municipal que informara i assessorara al veïnat susceptible de beneficiar-se d'estes ajudes econòmiques.


Hui, també per registre d'entrada, hem informat a l'Alcaldessa que a eixit una altra subvenció que beneficiaria al personal del ADL municipal i, d'esta forma, tots els veïns i veïnes rebríem un millor servei. En este mateix sentit constructiu i d'ajuda al benestar comú, l'hem PROPOSAT que pose els mitjans per fer possible la formació continua de tots i totes els empleats públics, perquè això repercutirà en benefici de tots, i per això, que aprofite les convocatòries de subvenció que ofereixen a les administracions locals la Generalitat o altres administracions públiques. A més a més, li demanem que ens informe sobre quin és el Pla de Formació Continua que ha d'estar desenvolupant-se en este 2009 per al personal de la corporació local.


Us informarem a totes i tots amb el que ens conteste l'Alcaldessa.