Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 11 de març del 2010

ILP: televisió sense fronteres

Com ja varem anunciar fa uns dies, la campanya de recollida de signatures per TV3 al País Valencià que tenia previst de finalitzar la primera setmana de març s’amplia a 3 mesos i finalitzarà la última setmana de maig (fins a eixa data podem continuar recollint signatures).



La recollida de signatures va a molt bon ritme. A hores d’ara ja tenim unes 450.000 signatures recollides. Per tant, som prop d’aconseguir les 500.000 necessàries. Però, com a previsió davant la possibilitat que la Junta Electoral descarte algunes d’elles per repetició o errada d’alguna de les dades, seria recomanable aconseguir un mínim d’un 10% més i, per tant, arribar a la xifra de 550.000 signatures. Ens calen per tant 100.000 signatures més i tenim dos mesos i mig per aconseguir-les.



L’objectiu és ambiciós, però com podeu comprovar -vist el que ja hem assolit- és possible.



En aquesta campanya la vostra tasca és importantíssima; es per això que us demanem que fem un esforç més, i que continuem amb la recollida de signatures per poder sumar la xifra que ens hem marcat i garantir l’èxit de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP).


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Coses com estes em fan sentir orgullos de ser valencià.

Anònim ha dit...

L'Assemblea General de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) ha aprovat la seua adhesió a la ILP per UNANIMITAT. Les 74 universitats espanyoles, amb la campanya per la "TV sense fronteres".

Quin goig fa!!!!
Joan-Carles Jover

Anònim ha dit...

Iniciatives com esta són les que ens ajuden a continuar treballant amb més ganes

Josep