Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 29 de desembre de 2011

Felicitacions Nadalenques amb comiat del nostre Regidor

Estimats conciutadans

Són molts que hores d'ara ja coneixeu de la meua renúncia com a regidor en l'Ajuntament i, heu sigut molts també, que sabent que ho he fet per motius de salut s'heu adreçat a mi per manifestar-me el vostre suport i estima. Ben bé us puc assegurar reconforta i fa sentir-te partícip d'una col·lectivitat social, Almàssera, molt i molt humanitzada. Per això, us he de traslladar el meu agraïment i afecte.

També expressar-vos la meua consideració per les propostes, suggeriments i opinions que durant aquest mesos de legislatura m'heu fet arribar i ha possibilitat un treball més fructífer per al bé comú del poble.

En aquesta nova etapa de la vida dir-vos que l'afronte amb fortalesa d'esperit i serenor, de la qual estic segur poder eixir amb bé. El futur està per escriure però la meua voluntat és prosseguir compromés en el treball de millorament en les condicions de vida dels almasserins, com també en la reconstrucció nacional de València, el nostre país.

En aquestes properes Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis et desitge de tot cor les millors ventures per vosté i la seua família, un servidor de vosté, de la justícia social i de la Pàtria.

Joan-Carles Jover

Desembre, 2011.