Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 17 d’octubre del 2008

DARRER DIUMENGE D'OCTUBRE ... AL PUIG


DARRER DIUMENGE D'OCTUBRE APLEC AL PUIG 26/10 A LES 11 HORES A L'ESPLANADA DEL MONESTIR

Un altre anys, ja el tenim ací. Tots els anys molts de vosaltres demostreu el vostre compromís acudint a la cita del Puig. L'esperit de l'aplec es manté.


Tal volta, però, siga hora de donar nous passos que ajuden la reconstrucció nacional. Fites al calendari i són moltes, però aquesta té una especial significació per als valencians i valencianes. Per això cal aprofundir, cal que siga, any rere any, un encontre festiu. Cal que la sola presència de milers de ciutadans i ciutadanes siga un reclam per a uns i motiu de preocupació per altres. Cal que siga un èxit. Cal que anem a més. Cal que siga una festa, una trobada que resulte atractiva per a tots per a un diumenge de mati. Un dia esperat, com la festa major del poble, un lloc al que pugues convidar als amics simplement per que anem a passar-ho be.


Penseu-ho, que siga així esta a les nostres mans. Per això l'any passat ja muntàrem la nostra paradeta, organitzarem una picadeta i portarem unes cerveses per a convidar als companys i amics. Enguany farem el mateix.


Veniu tots i porteu als amics! Quan més serem, més riurem!