Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 25 de maig del 2010

Almàssera nombra a la Virgen de los Desamparados alcaldesa perpetua de la localidad

Podeu llegir la notícia al diari digital Hortanoticias.com núm 1131de 25 de maig. Si alguna persona vol enllaç sols té que dir-ho.

Ante la cercanía del bicentenario de la Cofradía de la Mare de Deu dels Desamparats de Almàssera, la localidad se vuelca en actos y honores a la Virgen de los valencianos. El viernes 14 de mayo, el Consistorio de Almàssera quiso ensalzar a la Virgen de los Desamparados nombrándola alcaldesa perpetua en un pleno extraordinario.

Tal vegada els ciutadans i ciutadanes hagen de dir alguna cosa. Què ús pareix? De moment caldria preguntar si efectivament ha sigut aprovat el fet que la noticia ens descriu. I fora important que algun responsable de l'Ajuntament fera algun comentari ací mateix.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En pareix fatal

Anònim ha dit...

I la carta de la senyora alcaldessa al llibret que es va repartir per tot el poble? Caldrà recordar-li que té l'obligació de acatar i defendre la llei? Doncs, amb aqueix escrit, si no desmenteix la seua autoria, inclompleix: la Constitució de 1978, el Estatutu d'autonomia i la llei d'us i ensenyament del valencià. Com a mínim!!!!

Unknown ha dit...

Absolutament surrealista