Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 4 de maig del 2010

JA N'HI HA PROU (i 2)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal continuar fent força.

Anònim ha dit...

Un muntó de gent a les fotos!!! Jo em pregunte, però: quanta gent d'Almàssera ecosocialistes, socialistes, socialdemòcrates, socioliberals, sociocristians, etc. etc. en definitiva, quanta gent del poble valencianista i progresista vol que les coses a l'Ajuntament segeixen com estan?

Anònim ha dit...

jaja q espectaculo mas lamentable, banderas catalanas y republicanas, y vosotros sois valencianos madremia........
me qedo cada dia mas alucinada!

Anònim ha dit...

Yo he votat a la gent esta per ser valencià i valencianista. De banderes catalanes res, la bandera de València, o les banderes de València, el Bloc també les defensa

Anònim ha dit...

Si vas a fixar-te abans en una bandera que en l'acció que realitzen moltes persones, crec amiga, que cal mirar-s'ho.

Anònim ha dit...

esq esas banderas si als llevais es porq es lo q representais, y no ai q avergonzarse, pero luego no intentar maquillar nada por favor! ajja

Anònim ha dit...

esas banderas son valencianas, igual que las otras. Por cierto, para mí ninguna bandera vale nada, soy anarquista. Vixca el Bloc valencià!

Anònim ha dit...

esas banderas son catalanas, las valencianas tienen una franja azul! aver si estudiamos un poquito mas q no nos vendria mal, y si ninguna bandera vale nada y simboliza nada para q las llevais entonces? VIXCA VALENCIA NO EL BLOC CATALA!

Anònim ha dit...

Estàs errat.

No solem donar molta importància a este tema, però has de saber que València ha tingut al llarg de la història fins a 8 banderes històriques ó reivindicatives, sent l'ús de totes estes vàlid.

Has sentit parlar també del Penó de la Conquesta? Es conserva a València i és una reproducció fidel de la senyera reial de Jaume I. El rei concediria esta senyera a l'antigament conegut com a Regne de València a finals de 1.238.
Al Penó es poden apreciar les quatre barres roges i cinc grogues.

Vaig a corregir-te altres coses que has dit : No cal que ens manes a estudiar, que de tot este asunte en sabem prou.

L'altra cosa és que el BLOC representa el valencianisme progressista del País Valencià. Que sapiguem, el BLOC a Catalunya no existeïx.

En canvi, si. Coincidim en tú en allò de "Visca València". I continuarem treballant en este aspecte.

Anònim ha dit...

Una opció intermitja: totes les banders són bones. Visca el Bloc d'Almàssera, al que, per cert, vaig a votar. Per cert, qui serà el candidat o candidata?