Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 30 d’abril del 2010

VOLEM PODER DESCANSAR PER LES NITS


En aquest final de més, davant l'augment de les temperatures, quan a poqueta nit la monança de les temperatures ja ho permet, s'inicia les concentracions de grups de joves, i no tant joves, als parques i jardins municipals. Les normes de bon comportament veïnal indueix a pensar i a actuar en mederar la veu (i les músiques) quan la nit va avançant, sobre tot si l'endemà no és festiu i cal treballar (o estudiar). Açò que pareix "de sentit comú", de tindre seny, no és el que ocorre en moltes ocasions.


El veinat próxim al parc i jardins on es concentren aquests fets, veuen imposibilitats d'exercir el dret al descans, a dormir sense soroll. Reiteradament s'han queixat i reiteradametn han sofrit l'abandó o la indiferència de l'autoritat pública local. Altres temporades de primavera i estiu, quan els fets s'han desenrotllat i no han rebut sol·lució, alguns veïns se'ns han adreçat al diversos membres del col·lectiu del Bloc d'Almàssera, amb la finalitat d'intercerir davant lAdministració Local. Soles demanen poder descansar per les nits, amb les finestres obertes, quan l'oratge convida a fer-ho.

Per aquest motiu, i amb les primeres "caloretes" d'aquesta primavera, el BLOC s'ha adreçat a l'alcaldessa sol·licitant-le pose solucions, en aplicació de l'Ordenança Municipal sobremediambient, soroll i vibracions, que està vigent a Almàssera i que cal fer complir.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué propone el Bloc?

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Bona vesprada i gràcies per interessar-te sobre el tema.

La proposta que fa el Bloc és la creació d'un punt d'encontre i diversió per als joves pensat per a ser utilitzat especialment quan s'alcancen unes determinades hores.

Continuarem informant sobre el tema.

Anònim ha dit...

Yo espero que el Bloc entréis pronto en el ayuntamiento de Almàssera. También están en Meliana y Alboraia, los tres pueblos juntos pueden hacer un buen frente común.

Nadie como el Bloc ha defendido y defiende la huerta y la identidad valenciana.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Gràcies. Comentaris com el teu, ens animen a continuar treballant.

Anònim ha dit...

vosotros creo q no sois conscientes de la situacion del ayuntamiento, bueno esq no vais ni a los plenos q digo....

Anònim ha dit...

La situació de l'Ajuntament no impideïx que es porten a terme les mesures oportunes per a millorar el benestar de molts veïns i veïnes.

Anònim ha dit...

Done la raó al veí d'abans que diu que el Bloc hauria d'anar als Plens. Per moles reunions que féu entre vosaltres i amb els que voten al Bloc, que fins ara s'ha demostrat que no són prou per entrar a l'ajuntament, si no parleu amb la gent que viu al poble, la vostra acció política no servirà absolutament per a res.

Tant costa anar als plens i enterar-se de primera mà del que es diu? Tant costa assumir que a hores d'ara el Bloc està en fase de creixement, i que si no es va als plens, es va a quedar tota la vida xicotet?