Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 7 d’abril del 2010

Sumari del cas "Gürtel" al descobert : Dia 1


EL SUMARI DEL 'CAS GÜRTEL' REVELA COBRAMENTS DE MÉS D'UN MILIÓ D'EUROS DE BÁRCENAS

Els advocats continuaran estudiant hui el sumari del ''cas Gürtel'', un document que té 50.000 fulls. L'extresorer del PP, Luis Bárcenas, hauria rebut suposats cobraments de més d'un milió d'euros de la trama, tal com es va publicar ara fa un any. El sumari també revela que Francisco Correa desviava els diners, presumptament rebuts, a paradisos fiscals.

2 comentaris:

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Morera considera que el sumari certifica que el PPCV ha comés un gran frau electoral i reclama la dissolució de les Corts Valencianes


Segons el síndic de Compromís i secretari general del BLOC, Enric Morera, “el president Camps com a màxim representant del PPCV ha perpetrat un frau electoral a l'haver sufragat les seues campanyes sense complir amb la normativa electoral bàsica, els límits de gasto autoritzats i per mitjà de l'ajuda d'empreses que han obtingut multitud de d'adjudicacions públiques. La qüestió no és esbrinar el finançament irregular de partits és o no delicte. Del que es tracta és que els ciutadans sàpien que les lleis estan per a complir-les i que el primer valedor és el màxim representant de les institucions valencianes. I en este cas, ha quedat acreditat que Camps no oferix estes garanties perquè és el primer a botar-se les normes. Camps és un trampós, que ha burlat les normes bàsiques de la democràcia i la convivència, que no és una altra cosa que complir amb les lleis”.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

El sumari del cas Gürtel confirma que el PP rebé de cinc empreses valencianes 6,3 milions en diners negres


El secret que pesava sobre bona part del sumari del cas Gürtel que investiga el TSJ de Madrid s'ha acabat hui i això ha servit per a confirmar el finançament il·legal del PP valencià, que demanava diners a diverses empreses amb forts interessos en l'obra pública, i la implicació en este presumpte delicte de tota la cúpula dirigent del partit a terres valencianes. El sumari avalua eixe finançament il·legal almenys en 6,3 milions d'euros, pagats en diners negres per les empreses que es feren càrrec de les despeses generades en actes electorals del 2007.