Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 26 d’abril del 2010

JA N'HI HA PROU (1)

La manifestació tradicional del 25 d'abril, enguany va ser feta el 24, va demanar amb insistència el canvi de polítiques a les institucions valencianes per fer front als reptes que ara per ara tenim els valencians col·lectivament: crisi econòmica, degradació del sector públic a l'educació i a la sanitat, canvi de model de desenvolupament socioeconòmic, promoció i defensa de la cultura i llengua dels valencians i de les valencianes.

El col·lectiu del BLOC d'Almàssera s'acostarem al Cap i casal i al costat de sindicats i entitats culturals d'arreu el País reclamàrem els drets nacionals. Recordàrem el passat (cal tindre memòria històrica), revivirem el present i, sobretot, ens encoragem per tots plegats construir un futur en comú.

El País, i el poble d'Almàssera, ja està cansat. El crit és cada vegada més unànime: Ja n'hi ha prou ! La força i l'esperança en la reconstrucció nacional i en la recompossició de la vida social i econòmica al poble és ferma. Endavant.!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem un canvi. No podran fer-nos callar!

Anònim ha dit...

madre mia q mal esta el mundo...

Anònim ha dit...

Al món hi han injustícies. També però hi ha molta gent amb ganes de produir canvis, des de la sostenibilitat, des de la justicia social, des de la solidaritat, ...

Anònim ha dit...

Amunt!!!