Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 6 de juliol del 2010

La policia deté el president de la Diputació, José Joaquín Ripoll

La policia ha detingut a migdia el president de la Diputació d'Alacant, José Joaquín Ripoll (PP), després d'haver escorcollat la seu de la institució i la casa del polític. També s'ha escorcollat l'Ajuntament d'Oriola (Baix Segura), governat pel PP, i s'han detingut tres regidors: el d'Infrastructures, Manuel Abadia, i dues persones més de qui no se sap encara la identitat. En tots els casos, l'actuació respon a un presumpte cas de corrupció relacionat amb la recollida de brossa. La policia ha acabat l'escorcoll de la casa particular de Ripoll, passats uns minuts del migdia i continua la cerca de documents al Palau provincial.




L'operació s'ha iniciat a les sis del matí, coordinada per la fiscalia anti-corrupció i el Jutjat número 3 d'Oriola, per un presumpte cas de corrupció. Els domicilis particulars de dos empresaris propers al PP, Ángel Fenoll, dedicat a la recollida de brossa, i Enrique Ortiz, màxim accionista de l'Hèrcules, i citat en el sumari del 'cas Gürtel', també són escorcollats. Segons fonts policíaques, també s'està escorcollant el iot d'Ortiz. Ortiz, per la seva banda, es troba en aquests moments a Pamplona i aquesta tarda torna a Alacant. Les mateixes fonts han explicat a VilaWeb que hi ha nous escorcolls previstos aquesta vesprada i que no es descarta que hi haja més detencions.



El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha demanat 'prudència i responsabilitat'.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, ai, ai..

Anònim ha dit...

Cada dia és més urgent un COMPROMÍS per un nou Govern Valencià net i transparent. Honrat i que defense els interessos del poble valencià. I els lladres, corruptes a la presó.

Anònim ha dit...

Per cert us ha contestat l'alcaldessa sobre les relacions de l'ajuntament d'Almàssera amb les empreses que presumptament tenen relació amb la trama de corrupció a l'Horta Nord?
A què no.
Ni ho faran. S'amaguen, com sempre, en el silènci i la foscor.
I els del PSOE ni se'ls sent, ni són, ni se'ls espera.