Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 29 de desembre del 2010

Almàssera cada vegada més ofegada amb l'atenció primària del servei de salut

Som a finals de 2010 i el Cap d'Any és, si fa no fa, entre nosaltres. Tanmateix, els serveis d'atenció primària van retrocedint, cada dia que passa, a passes de lustre. Sabem vostés del què els parle?

A les cada vegades més minsos recursos personals i de material al Centres d'Atenció Primària, com el que tenim a Almàssera, ara els horaris d'atenció al públic són menors. Resulta que a Nadal no es podem posar malats. Els nostres majors han d'anar a Massamagrell, les dies que es manté el servici, a Almàssera, no hi ha a les vesprades.

Anem de mal en pitjor. Aquest servei és competència de la Conselleria de Sanitat (governada pels populistes). Què pensa de tot plegat l'Equip de Govern de l'Ajuntament d'Almàssera. Ah! no en pensa perquè també són del mateix partit polític.

Mentrimentre, els i les ciutadanes pateixen les conseqüències.
 







15 comentaris:

Joan-Carles Jover ha dit...

L'atenció sanitària no és una competència de la Administració Local, és una veritat inqüestionable. Tal vegada els ciutadans hem d'acostumbrar-nos a reclamar els nostres drets individuals i col·lectius allí on correspon. Tanmateix, penso jo, que l'Ajuntament per ser l'Administració més propera als ciutadans i ciutadanes caldria que tinguera una especial sensibilitat.
El meu afecte als professionals que estan estos dies de guardia. Joan-Carles Jover

Anònim ha dit...

Hui he passat pel Mercat d'Alboraya i he vist al Bloc d'allí agafant firmes per l'ensenyament públic de 0 a 3 anys. Aneu a fer alguna replega de firmes com aquesta a Almassera?

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Bona vesprada.

Si. Anem a fer replegada de firmes després de passar Reis. Ja publicarem una nota al blog donant més detalls.

Gràcies per comentar i per l'interés mostrat ;)

Anònim ha dit...

Daos la enorabuena porque se y me consta que le vais a quitar muchos votos al PSOE de Almàssera, porque lo que tienen hay enfin...
Feliz 2011

Anònim ha dit...

Estimat anònim,

un altre anònim pot certificar que en el seu entorn d'amigues i amics, ple de votants habituals del PSOE, hi ha un fum de gent que es debat entre l'abstenció, o votar al Bloc. També algú, crec que menys, podria votar a Esquerra Unida.

Així és la vida, hui et voten a tu, i demà a l'altre. Jo per descomptat pense votar al Bloc i estic content amb el treball que feu.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Bona nit.

Comentaris com aquest últim ens agraden molt. Són escrits de veïnes, veïns que, evidentment, confien en la nostra capacitat de treball. I són precisament estos comentaris els que ens ajuden a continuar treballant amb més força, si cap.

En referència al segon anònim.. no. No volem "llevar" en absolut vots a cap altre partit. Ja vam dir ací al blog que açò es tracta d'una sèrie de gent, de persones, de grups polítics que ens presentem a les eleccions en un programa. Vostés analitzen i trien allò que més els hi convé.

Gràcies per comentar este, què és el vostre blog també. Seguirem informant! ;)

-Josep-

Anònim ha dit...

Al Bloc Nacionalista Valencià,

jo personalment no li lleve ni li done vots a ningú, Josep. Analitze el meu entorn, parle amb la gent, pense, i dic. Potser m'equivoque, però intuïsc que ara mateix hi ha un fum de persones que votarien Bloc, i no el van votar en 2007. Simplement això. Potser m'equivoque. No li done ni més ni menys importància.

Simplement que molta gent està fartant-se de l'anomenat 'vot útil' i potser ni vagen a votar 'útil' o voten a uns altres opcions. La majoria de l'anomenat 'vot útil progressista' va al PSOE. I sincerament, crec que entre les preferències dels votants del PSOE, però també molta gent del PP o de EU, està el Bloc com a primera. I al mateix temps, gent que deixe de votar al BLOC, passarà al PP o al PSOE. Caldrà vore, al final, quins són els números. I ahí és on dic que el Bloc té moltes més paperetes al seu favor que en la seua contra. Evidentment això no vol dir que el PSOE deixarà de ser la primera opció de govern o d'oposició...

Simplement això.

Gràcies per l'aclariment.

Anònim ha dit...

Jo crec que lo més posible serà una coalició PSOE-BLOC per derrocar als que estan actualment.

Perdoneume pel meu valencià

Anònim ha dit...

Jo crec que una coalició per a les eleccions PSOE-Bloc no trauria els mateixos vots junts que per separat. Separats, molts més votos. Ara, ¿després, governar junts? Sí. Jo crec que seria la fórmula. La dreta porta massa anys governant Almàssera. Un govern amb el Bloc demostraria que hi ha treball en la gestió municipal i que s'atenen els problemes del dia a dia com cal. Si no, mireu pobles com Meliana, Bonrepòs, Foios... en tots ha governat o governa el Bloc. Almàssera no és tan diferent.

Anònim ha dit...

Em referia a la coalició després de eleccions.

Anònim ha dit...

Nos guste o no nos guste, el PP lo tiene hecho en Almassera y en la C. Valenciana, seamos realistas, dentro de sus posibilidades economicas, lo han hecho bien, medianamente bien, no nos olvidemos de la deuda que heredaron, abria que ver si hubiera entrado el bloc o el psoe, al cual voto, lo que hubieramos hecho, yo creo q el pp aqui lo tiene ganado debido al ambiente nacional y al pesimismo y desconfianza que el PSOE trasmite, si no lo remediamos me temo que volveremos a ver 4 años de gobierno de partido popular, y lo peor y q me temo es q muchos votos de UxV van a ir a parar al PP, solo hay que salir a la calle y hablar, Gloria no es Enrique, mucha gente de Units va a votar al PP, otra poca de Units votara al bloc, pero esto va a faborecer a que el PP en este año conseguira gobernar en solitario con la mayoria absoluta si no lo remediamos...

Anònim ha dit...

Yo creo que el PP lo ha hecho tan mal en Almàssera que seguro que habrá gente que dejará de votar. No cambiara su voto a la izquierda pero dejará de votar.

La idea de la coalición PSOE-BLOC después de las elecciones puede ser una realidad. Porque la gente del pueblo esta muy desencantada con el PP de Almàssera y UxV como mucho podrá sacar un concejal.

Anònim ha dit...

Creo que hay bastantes equívocos aquí. El BLOC tiene todos los números para sacar votos tanto del PP como del PSOE. Laura lo ha hecho fatal como alcaldesa, y su contrincante, Toni, lo tiene muy mal por la debacle que sufrirà el PSOE nacional si no lo remedia un milagro. ¿Quién queda al medio? Si el BLOC ES CAPAZ DE HACER UNA LISTA NUEVA CON GENTE DE ALMASSERA, SE LLEVARÁ EL GATO AL AGUA. No creo que ganen, pero dos o tres concejales, seguro. No hay más que ver como se están moviendo ahora por Almàssera.

Joan-Carles Jover ha dit...

Soc Joan-Carles Jover i em presentarè a les llistes del BLOC d'Almàssera.
No poc deixar de trobar,si més no, curios que els comentis vagen a valorar el nombre de regidors i regidores que trauran uns i altres.
Escolteu. El poble té de problemes, alguns molt greus. Com per eixemple, la falta de places escolars en tots els nivells; la brutícia en carrers i places; minva de l'activitat econòmica al poligon i al comerç local; sanitat; seguretat; suministraments; etc. Però per damunt de tot el gran, grandíssim, forat en els pressupostos de l'Ajuntament. Amb el deute que s'arrossega, ens porta al dia d'hui fins al 2025.
Bé també tenim, Almàssera té, com a poble unes fortaleses que fan que poguem ser relativament optimistes. Però serà amb esforç i molt de treball que ens podrem alçar el cap.
Per això, estimats veïns i veïnes, parlem menys del nombre de regidors i regidores, de coalicions i de qui farà el govern. Parlem, sobretot, de quin és l'anàlisi que fem i quines propostes hi formulem.
Posent-nos a treballar amb compromís.

Anònim ha dit...

Hola Joan Carles , soc ricardo ... Estc amb tú en la reflexio que has fet , lo mes important son els problemes del poble y donar respostes concretes y solucions ...

Molt preocupant es el deute del ajuntament fins al 2025!!! i la gent esta pensant en ¡¡ soterrar les vies del metro !! ... esta clar que les eleccions son enguany ... hi ha que crear expectativas i fum, molt de fum...