Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

diumenge, 19 de desembre del 2010

Fuga de cervells

El 20% dels qui deixen la província de València per a treballar tenen qualificació universitària ó són tècnics de FP.

Dels 21.841 contractes que els ciutadans de València van firmar al tercer trimestre per a treballar en altres zones geogràfiques, el 20% tenien titulació universitària ó un nivell alt de Formació Profesional. Així ho assenyalen les dades de l'Observatori de les Ocupacions del Servei Públic de Treball Estatal, del Ministeri de Treball i Immigració.
D'aquesta manera, segons l'informe, en l'esmentat període, van eixir de la província de València més de 20.000 treballadors per a emplear-se en altres llocs, dels quals 4.456 gaudien d'una formació qualificada, tota una fuga de cervells. D'eixe total, 2.389, són els anomenats "tècnics i profesionals d'ajuda" que es tradueïx en aquelles persones amb un FP i nivells anàlegs d'aquesta especialització. Els altres 2.067, són els "tècnics i profesionals científics i intel·lectuals", és a dir, titulats universitaris.

Ens preguntem: és aquest el percentatge corresponent a la població d'Almàssera?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què penseu?

Josep.

Anònim ha dit...

Si aquestes dades relatives tenen la seua correspondència en la població d'Almàssera, la veu d'alarma (que no l'Estat d'Alarma) hauria de sonar en tots els nostres caps.

Joan-Carles

Anònim ha dit...

Si el 20% dels joves d'Almàssera amb alta qualificació tenen com única eixida la migració, el poble li queden menys de dos generacions. Després serà un poble més dels abandonats o un poble dormitori sense personalitat ni identitat.
Hem de reaccionar, ara.
Que pensa fer el PPSOE? No res. Ja els està bé esta perspectiva de futur.
I els xicones de UxV?
Tenen respostes programàtiques: es poden saber quines són?

Anònim ha dit...

Endavant, amics del Bloc d'Almàssera.

Josep, també d'Almàssera