Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 3 de març del 2011

A Almàssera les palmeretes (amagades) de la rotonda del Museu de l'Horta












Per R. Gómez.


Si, aixi és… des de fa 8 o 9 anys i de forma sistemàtica, es talen les mitgeres de la tanca que existeix entre la rotonda del Museu de L'Horta i el carril bici …. és normal, doncs s'han de podar i perfilar les plantes cada cert temps ….. ara be, el que ja no em sembla normal és que en aquesta tanca cresquen aproximadament set o vuit palmeres i que , sense cap tipus de mirament i precaució , se li passe les maquina de podar i queden retallades al mateix nivell de la tanca i els operaris no siguem capaces de parar , reflexionar , alçar la maquina , SALTAR LES PALMERES i continuar en el següent tram de la tanca....




Per a documentar aquest escrit , adjunt diverses fotos on les palmeres “captives” es veuen amb tota claredat i “ PORTE” .... serà que les palmeres no es veuen i per açò passen desapercebudes en el moment de passar la maquina ? … , doncs no , es veuen i molt bé, com s'aprecia en les fotografies ..... És possible que els operaris no reben les directrius oportunes per part de l'Ajuntament? .... , no ho sé.

Des d'ací propose fer uns cartells “Palmeres : NO PODAR “ i col·locar-los en la tanca....

És una llastima tan poca sensibilització amb este tema , doncs si s'hi haguera respectat el procés natural anterior , ara tendríem prop de set palmeres que donaríem a l'entorn del museu un atractiu paisatgístic, el nostre inventari municipal de palmeres hauria augmentat i tendríem totes una “ Envergadura” com la TERCERA PALMERA que ha crescut entre les rodes de molí que tenim a l'entrada del Museu ….

Per als amants de la memòria , en la façana del Museu de l'Horta l'any 1998, hi eren soles DUES palmeres .



A veure si entre tots aconseguim que en la propera PODA no les ESMOTXEN, com fins ara vénen fent.








Almàssera 27 Febrer de 2011

1 comentari:

Anònim ha dit...

El maltrato al personal público municipal en Almàssera, en general, i particularmente el personal de servicios i jardineria es una vergüenza.
Y encima contratan a empresas externas para que hagan su trabajo.
Xavier.