Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 31 de març del 2011

Convocatòria Plataforma per l'Educació Pública a Almàssera - 31 de març



A les huit de la vesprada ha donat lloc el començament de la reunió de la Plataforma per l'Educació Pública a Almàssera al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almàssera, amb una participació notable de les diferents entitats que constitueixen dita Plataforma.

Les reivindicacions que s'han tractat esta vesprada, com en altres sessions, es concreten sobre l'adequació inmediata del C.E.I.P. Carraixet, un nou Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària, un Institut d'Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius al nostre poble i una quarta, de la qual hem debatit hui, el procés de manteniment del Col·legi.

Cal relacionar la sessió de debat de hui en la reunió que el passat 11 de març de 2011 a les 10:00 va tindre la Plataforma per l'Educació a la Conselleria d'Educació, en la qual l'actuació de la Directora General de Règim Econòmic María José Vargas cap als membres assistents no va ser la més encertada.

És per això que el militant del BLOC d'Almàssera, Joan-Carles Jover, present a la reunió, ha sol·licitat a la Plataforma el rebuig a que Vargas siga la nostra interlocutora per motius de dignitat.

2 comentaris:

José Navarro ha dit...

Amb quatre diputats, més de set mil propostes en quatre anys. Per tant, podem afirmar que som un grup productiu, treballador i eficaç, i no solament a les Corts, sinó també al nostre poble, Almàssera, on, durant la última legislatura, hem estat informant dia a dia de l'actualitat municipal a les distintes xarxes socials, hem raonat amb els veïns i veïnes, els quals ens han contat les seues inquietuts i ens han ajudat a elaborar propostes positives i s'hem reunit amb les diferents associacions i grups polítics del poble, sempre tractant d'aconseguir el bé comú per a tots els almasserins i almasserines. I volem continuar fent-ho, perquè tenim un COMPROMÍS amb tots i totes els qui conformeu Almàssera.

Confia en nosaltres. Nosaltres, confiem en tu.

Anònim ha dit...

ànim amics!