Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 13 de juliol del 2009

Breus d'estiu i altres coses de l'ànima



EL BLOC DENUNCIA QUE EL PLA DE REFORÇ DELS ÒRGANS JUDICIALS NO S’ESTÀ COMPLINT
divendres, 10 de juliol de 2009
El secretari general del BLOC i diputat en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha presentat una pregunta per escrit per a la consellera de Justícia i Administracions Públiques, per la preocupant situació perquè passa l’administració de Justícia valenciana i per l’incompliment del Pla de Reforç dels Òrgans Judicials. Segons Morera, “el pla no cobreix les deficiències actuals, no atén la finalitat per la qual es va crear i es mantenen situacions incomprensibles des de fa més de dos anys”.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web


EL BLOC ADVERTEIX QUE SENSE UN NOU FINANÇAMENT NO HI HAURÀ RECURSOS PER AL PLA CONFIANÇA DELS MUNICIPIS
divendres, 10 de juliol de 2009
El secretari general del BLOC i portaveu adjunt de Compromís, Enric Morera, ha manifestat que la negativa del PP a nivell estatal per a donar suport un nou model de finançament “posa en greu perill l'estabilitat econòmica de la Generalitat valenciana i de les seues polítiques socials”. “A més, implica la desaparició del Pla Confiança per falta de consignació pressupostària segons els propis informes tècnics de la Generalitat”.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web


EL BLOC PREGUNTA EN LES CORTS PEL TANCAMENT DE 320 LLITS EN L’HOSPITAL DE LA FE EN EL MES D’AGOST
dijous, 9 de juliol de 2009
El diputat del BLOC Enric Morera, ha presentat una pregunta al conseller de Sanitat perquè done explicacions del tancament de 320 llits a l’hospital de la Fe al mes d’agost. Segons ha informat el portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, “l'Hospital La Fe tancarà durant el mes d'agost 320 llits del pavelló Central, a l'Hospital de Rehabilitació i al pavelló Matern-infantil. Açò suposarà deixar d'oferir 21.540 estades – amb l'ocupació d'un llit durant un dia-, una xifra que representa un 21% menys d'estades oferides durant aquest estiu, respecte al de 2008, ja que el 2008 el nombre d'estades que es van deixar d'oferir va ser de 17.790”.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web


PAÑELLA: “ LA GENERALITAT HAURIA DE DUR LA LLEI DE REESTRUCTURACIÓ BANCÀRIA AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL, JA QUE INVADEIX COMPETÈNCIES AUTONÒMIQUES”
dijous, 9 de juliol de 2009
Enric Morera presenta una pregunta en les Corts al conseller d’Economia per saber si pensa recórrer la llei perquè viola les competències de la Generalitat.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web


JOSEP MELERO INSTA A LEIRE PAJÍN A QUE PRESTE 16 FIRMES DE DIPUTATS SOCIALISTES PER PLANTEJAR LA MOCIÓ DE CENSURA A CAMPS
dimecres, 8 de juliol de 2009
El secretari d’organització del BLOC, Josep Melero, ha sol•licitat a la secretària d’organització del PSOE, Leire Pajín a que el grup parlamentari del PSPV-PSOE preste a Compromís 16 signatures de diputats que necessàries per plantejar una moció de censura al president de la Generalitat, Francisco Camps.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web



MORERA: “DE LA RÚA S’HA D’INHIBIR PER LA SEUA MÉS QUE MANIFESTA AMISTAT AMB CAMPS”
dimarts, 7 de juliol de 2009
El secretari general del BLOC, Enric Morera, considera que el president del TSJCV, Juan Luis de la Rúa, deuria “inhibir-se de presidir la sala que jutjarà al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, perquè el president del Consell ha fet declaracions públiques parlant que té una gran amistat amb de la Rúa i això no pot garantir la independència del tribunal”.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web


VíDEO
dimarts, 7 de juliol de 2009
{youtubejw width="425"}sAtAph2l3rk{/youtubejw}
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web


COMPROMÍS: COMPROMÍS ES REUNIX AMB EL DIRECTOR DEL PORT D´ALACANT, I COINCIDIXEN EN LA NECESSITAT D´IMPULSAR UN CORREDOR DE MERCADERIES EUROPEU PER A LA VIABILITAT DE L´ECONOMIA ALACANTINA
dilluns, 6 de juliol de 2009
Els diputats de Compromís, Josep Mª Pañella (BLOC) i Mireia Mollà (INICIATIVA) li traslladen a l´Autoritat Portuària la necessitat de treballar per un Port competitiu i segur medioambientalment.
Llegeix mes... http://www.bloc.ws/web