Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 22 de juliol del 2009

PER ENTRETINDRE'S A L'ESTIU


EL BLOC RECORDA A ALARTE QUE VA PROMETRE QUE EL NOU FINANÇAMENT SITUARIA ALS VALENCIANS PER DAMUNT DE LA MITJANA ESTATAL
divendres, 17 de juliol de 2009
El diputat del BLOC Enric Morera, ha acusat al secretari general del PSPV, Jorge Alarte, d’haver consentit l’elaboració d’un mètode de càlcul del finançament autonòmic que perjudicava claríssimament els valencians. Per al dirigent valencianista “la proposta redactada per Solbes, el sudoku com ell va batejar, ha estat cuinada per satisfer les demandes de catalans i andalusos sense que els socialistes valencians hagen mostrat cap oposició. Els criteris emprats s’han elaborat a partir del resultat final que es desitjava i era eixe el moment processal per haver defensat els interessos valencians i Alarte no ho ha fet”.
Llegeix mes...

MOLÉS: FRACCIONAR EL PAGAMENT DE L’IAE NO ÉS CAP SOLUCIÓ, SOVINT NOMÉS EMMASCARA LA DESPESA, EL QUE CAL ÉS REDUIR-LO AL MÍNIM EN TEMPS DE CRISI
divendres, 17 de juliol de 2009
La diputada provincial del BLOC vol que la Diputació de Castelló es mulle també en la política d’ajudes a la indústria taulellera per a que puga eixir de la crisi.
legeix mes...


JOSEP MELERO: “EL FINANÇAMENT AUTONÒMIC ÉS UNA TRAïCIÓ AL POBLE VALENCIÀ PER PART DEL PP I DEL PSOE”
dijous, 16 de juliol de 2009

El secretari d’Organització del BLOC denuncia que el País Valencià perdrà 60 milions d’euros d’ajudes a la dependència perquè el PP no ha reconegut encara a tots els ciutadans i ciutadanes que necessiten eixe suport per culpa de la seua particular batalla amb el govern central.
Llegeix mes...


EL BLOC PREGUNTA AL CONSELLER DE SANITAT PER L’AFONAMENT D’UN SOSTRE ALS QUIRÒFANS DE L’HOSPITAL D’ALCOI
dijous, 16 de juliol de 2009

El diputat del BLOC Enric Morera, ha presentat una pregunta al conseller de Sanitat perquè done explicacions per l’afonament del sostre als quiròfans de l’Hospital d’Alcoi, tot i saber-se que estes instal•lacions van estar reformades fa uns pocs anys i, per tant, la situació no era per a que es produïra eixe succés.
Llegeix mes...


EL BLOC CONSIDERA POSITIVA LA NOTICIA DEL CONVENI SOBRE EL TREN ALCOI-XÀTIVA, PERÒ L’AGAFA AMB PRECAUCIÓ
dijous, 16 de juliol de 2009
Paco Blay: "Després de 25 anys de precarietat, de promeses i d’anuncis de tota mena, tenim a dret a esperar a veure si en els propers exercicis econòmics es consignen les quantitats compromeses”.
Llegeix mes...


EL BLOC DONARÀ EL SEU SUPORT A GERARDO CAMPS SI RECLAMA ELS 2.400 MILIONS DEL FINANÇAMENT PER AL PAÍS VALENCIÀ
dimecres, 15 de juliol de 2009
El diputat del BLOC Enric Morera, ha tornat a dir que des de la formació nacionalista es donarà “el total suport al conseller Gerardo Camps i al Consell de la Generalitat si exerceixen de valencians i es mantenen ferms en la reivindicació dels 2.400 milions d’euros del finançament autonòmic per al País Valencià”.
Llegeix mes...


NOMDEDÉU: "L'ENSENYAMENT DE 0 A 3 ANYS HA DE SER PÚBLIC I GRATUÏT"
dimecres, 15 de juliol de 2009
L’edil del BLOC a la ciutat de Castelló considera inadmissible que la Generalitat es desentenga de finançar el 50% de les escoles de 0 a 3 anys i, també, que l’Ajuntament anuncie que els nous centres seran de gestió privada.
Llegeix mes...


MORERA DEMANA A PERALTA QUE DIGA LA XIFRA DE FINANÇAMENT AUTONÒMIC QUE ENS TOCA, “SI ÉS QUE LA SAP”
dilluns, 13 de juliol de 2009
El secretari general del BLOC considera “curiós” que el delegat del Govern es dedique a atacar al president de la Generalitat però no aclareix si finalment els valencians “estem per dalt o per baix de la mitjana o si ens hem de sentir discriminats o no”. El diputat valencianista ja digué el 6 de maig en les Corts que els 1.200 milions que reclamava el PP “no s’ajustaven a la realitat de les negociacions entre la Generalitat de Catalunya i Zapatero”.
Llegeix mes...


MOLÉS PROPOSA CONSENSUAR UN PLA DE SUPORT PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ EN TEMPS DE CRISI
dilluns, 13 de juliol de 2009
La diputada provincial del BLOC vol que la Diputació de Castelló acorde en Junta de Portaveus defensar aquest Pla davant de la Generalitat i el govern central.
Llegeix mes...


EL BLOC I EL BLOC JOVE DE L'HORTA NORD PRESENTEN A ALBORAIA LA CAMPANYA “SOM UN POBLE DE FOC”
dilluns, 13 de juliol de 2009
Francesc Pastor: “Episodis com la Directiva Europea de Pirotècnia ens obliguen a eixir al carrer per exigir el respecte cap a les peculiaritats del País Valencià i la seua cultura".
Llegeix mes...

________________________________________
http://www.bloc.ws/web/.