Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 27 de juliol del 2009

SOBRE FINANÇAMENT, CAL PLANTAR-SE


VIDEO D'ENRIC MORERA, EN DEFENSA D'UN FINANÇAMENT JUST PER AL PAÍS VALENCIÀ
divendres, 24 de juliol de 2009
{youtubejw width="400" height="350"}Q29ORJLXjak{/youtubejw}

SEGONA PART DE LA INTERVENCIÓ D'ENRIC MORERA EN LA DIPUTACIÓ PERMANENT DE LES CORTS
divendres, 24 de juliol de 2009
{youtubejw width="400" height="350"}mWpvoIeDEbU{/youtubejw}


MORERA: “EL MODEL DE FINANÇAMENT QUE ENS PROPOSEN ENS SITUA A LA CUA D’INVERSIONS I AL CAP EN DESOCUPACIÓ”
divendres, 24 de juliol de 2009
El secretari general del BLOC, Enric Morera, ha declarat que les xifres de desocupació del País Valencià “són més que preocupants i són fruit d’un model econòmic defensat pel Partit Popular valencià basat en la construcció desordenada i la destrucció del territori, sense donar suport als sectors productius de la nostra terra”. A este factor, el diputat nacionalista també ha apuntat que “cal afegir el model de finançament que ens proposa el govern central, que no deixa marge perquè la Generalitat puga desenvolupar polítiques actives d’ocupació”.


EL BLOC ACONSEGUEIX EL COMPROMÍS DEL CONSELLER CAMPS DE DUR EL FINANÇAMENT AL CONSELL JURÍDIC I CONSULTIU I DE REFORMAR L’ESTATUT D’AUTONOMIA
dijous, 23 de juliol de 2009
El diputat del BLOC Enric Morera, ha estat hui una de les veus més crítiques amb els plantejaments del finançament autonòmic perquè, en opinió del líder nacionalista, “el PP no ha sabut gestionar ni fer les coses a temps i ara ploren com a partit el que no han sabut defensar com a valencians, però molt pitjor és la situació del PSOE, que amb ZP donant-ho tot a les seues autonomies aconseguiran que el PP governe sempre ací al País Valencià i afavoreix el seu discurs victimista”.

EL BLOC CONSIDERA ACABAT EL MODEL DE FIRA DE RUS I DEMANA LA CREACIÓ D’UN ‘CONSELL DE FIRA’ QUE LI DONE ESTABILITAT
dijous, 23 de juliol de 2009
Suñer: “Xàtiva mereix una programació de Fira més coherent, més valenciana, amb més qualitat i que faça de les nostres festes un referent”.


ENRIC NOMDEDÉU: “ENS ALEGREM QUE EL PARLAMENT EUROPEU ACCEPTE LA PROPOSTA DEL BLOC DE L’INSTITUT MEDITERRANI DE LES COMUNICACIONS”
dimarts, 21 de juliol de 2009
El cap de llista del BLOC en les passades eleccions europees ha qualificat de “molt poc elegant” l’actitud del PP, que sembla no recordar que la proposta de la creació i ubicació en Castelló d’un Institut Mediterrani d’Anàlisi de les Comunicacions i el Transport va exir del BLOC.


PAÑELLA: “UN ESTIU MÉS, TORNEN A FALTAR COMARES EN LA SANITAT VALENCIANA”
dilluns, 20 de juliol de 2009
El diputat del BLOC acusa la Conselleria de Sanitat d’imprevisió per la manca d’inversió en formació i per la no ampliació dels contractes.