Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 29 de juny del 2010

PER FI UNA BONA NOTÍCIA: ENHORABONA

Conselleria de Cultura i Esport ha adjudiquen les ajudes per a l'adquisició de col·leccions bibliogràfiques publicades per editorials valencianes destinades a biblioteques i agències de lectura públiques. Per això, la biblioteca pública d'Almàssera ha sigut una d'aquestes entitats amb una dotació de 320,65 euros.

S'enten, a l'efecte d'aquesta resolució, com a despeses subvencionables l'adquisició de llibres (en format tradicional i electrònic) i de publicacions periòdiques publicats per empreses editorials comercials valencianes que tinguen la seu social a la Comunitat Valenciana. Se n'exclouen expressament, a l'efecte de la present subvenció, les despeses següents: premsa diària, butlletins oficials, llibres de text, llibres conceptuats com de bibliòfils, edicions facsímils, etc.

Alguns diran que són pocs diners. A altres els ha correspots la "fortuna" de 60 euros. Així que millor no ens queixem. Però, aquets diners cal justificar-los i l'Equip de Govern de l'Ajuntament no pot fer-se el desentés. Per facilitar-los la seua tasca adjuntem l'adreça electrònica on se'ls explica, fil per randa, el que han de fer.

Per cert, en altra ocasió deixaren pedre una subvenció. Ens argumentaren que la justificació comportava uns diners que no disposaven. Ara què faran?

No són molts diners, però aprofinteu-los, si us plau. Per responsabilitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal aprofitar-ho.

Anònim ha dit...

Es una broma, no?