Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 1 de juny del 2010

VERGONYA CAVALLERS, VERGONYA

Una vegada més reclamem una gestió dels afers públics transparent i participativa. Però també una vegada més ens sentim defraudats amb les nostres autoritats locals. Què han fet esta vegada?

Han convocat una reunió del Consell Escolar Local a les 13:30 hores. En què estan pensant? A eixa hora com volen que es puga assistir? És este comportament el més adient per a afavorir la participació i la co-responsabilització?

Tal vegada alguna persona pense que els assumptes a tractar eren d'importància menor. Doncs, no. Primer que no hi han temes menors. I segon, l'assumpte que reflectia l'Ordre del Dia era, ni més ni menys, donar tota la informació sobre el procés de rehabilitació del col·legi públic Carraixet: terminis d'execució, pressupost, trasllat dels alumnes, equipaments provisionals, nous equipaments, etc. Un tema que, com tots els veïns i veïnes saben es porta lluitant per aconseguir una cosa tant simple com és "Informació verídica, contrastada i significativa".

Doncs, això: la resposta la tinguérem a les 13:30 hores. Ah! i el millor de tot: què raó adduirem per fer una convocatòria tan poc lluïdora? La raó va sonar a insult! El senyor inspector soles podia vindre eixe dia a eixa hora.

Vergonya cavallers, vergonya.
 

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Què es va traure en clar al Consell?

Anònim ha dit...

Els representants de l'Associació de Veïns "Carraixet" i de la Organització Sindical van expressar el seu malestar per l'hora tan poc adequada de la convocatòria. A més a més, els representants de l'AMPA del CEIP Carraixet no varen assistir pel mateix motiu.
Repecte al tema que ens ocupava, informació sobre la rehabilitació del col·legi Carraixet i el trasllat provicional a altres instal·lacions, donaren poca i poc concreta informació. Dades concretes són:
- pressupost de la reforma 4.337.655,9 euros.
- Actualment està en periode de licitació fins el 5 de juliol.
- A desembre es preveu el trasllat a les instal·lacions provisionals.
- A partir d'aleshores s'iniciaria l'obra.

Poca informació és esta i pocs compromisos.
Informa AA.VV. Carraixet

Anònim ha dit...

Val, gràcies.

Anònim ha dit...

una pregunta els 15 € de la asociacio de veins q es pagen on van destinants magradaria saver-lo moltes gracies..!

Anònim ha dit...

ami ma arribat q el canvi d'orari va ser solicitat pel director

Anònim ha dit...

15 euros? una bona pregunta. A la propera reunió ho pense preguntar.

Anònim ha dit...

podrieu donar ya les esplicacions pertinents, o que es molt complicat respondre la meua pregunta? 15€ on van?

Anònim ha dit...

Pel director o per la alcaldesa perpetua?

Anònim ha dit...

ola bon dia torne a repetir el mateix, em prodrie dir, els 15€ on van, a i per cert si podrieu donar un poquet d'informació de la prova del mitja! 15€ on van?

Anònim ha dit...

A la pàgina de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià http://www.edu.gva.es/polin/val/jqcv/ en tens prou informació.