Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

diumenge, 28 de novembre del 2010

Més de 200 federataris s'acrediten en les Corts per a replegar les signatures de la ILP de Compromís

Components de BLOC-INICIATIVA-VERDS han anat hui a les Corts Valencianes per a ser acreditats com a fedataris. Compromís comença així la replegada de signatures per a dur endavant una Iniciativa Legislativa Popular que reclama l’educació gratuïta des dels zero fins els tres anys.

5 comentaris:

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Ja tenim fedataris. Comença la recollida de signatures. Avore si en conseguim 600.000 com a la ILP Televisió Sense Fronteres.

Anònim ha dit...

A Las Provincias:

Más de 200 militantes del Bloc, Iniciativa y Esquerra Ecologista del País Valencià se acreditaron ayer por la mañana en Les Corts para poder recoger firmas en favor de la Iniciativa Legislativa Popular que ha impulsado Compromís que reclama la educación gratuita para los niños entre cero y tres años. El líder nacionalista y portavoz de Compromís en la Cámara, Enric Morera, acompañó a los fedatarios. El diputado de la coalición destacó que esta «es una nueva forma de hacer política con el compromiso de los ciudadanos». Morera señaló que lograr la gratuidad de la educación de niños de cero a tres años «supondría un gran paso especialmente para las parejas jóvenes que suelen tener muchos gastos». El nacionalista defendió que su partido apuesta por «una administración fuerte y de calidad».

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Este matí, en menys d'una hora, s'han fet més de 500 signatures de la ILP al Parc de l'Oest de València.

Anònim ha dit...

A Alboraia, aquest dijous dia 2, ja es munta en el Mercat Municipal una tauleta per a replegar signatures per la ILP. Vos esperem, tot i que siga el poble del costat. C/Miracle cantó C/Cervantes, 10.30 hores endavant.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Allí estarem! Gràcies per llegir-nos.