Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 4 de novembre del 2010

RESPONSABLES LOCALS DEL BLOC i DE UxV ES REUNIXEN


No deuria ser notícia, tanmateix ho és. Però, una notícia positiva; per a tots els ciutadans i ciutadanes. Ahir, a Almàssera, els dos partits valencians van mantindre una reunió de treball. Com no pot ser d'altra manera, la cordialitat i l'esperit de col·laboració va presidir la sessió.

El BLOC d'Almàssera va iniciar, fa ja alguns mesos (ho comentàrem des d'aquestes pàgines del blog), una ronda de converses amb persones representatives i amb entitats locals dels mons cultural, econòmic i social del municipi. També ho hem fet amb la primera institució del poble per abordar diverses problemàtiques que sofreixen el veïnat i facilitar el desencaix d'altres. L'objectiu de tot plegat, com ja dèiem, és doble. Primerament, per establir espais d'encontre, per compartir anàlisi de les realitats del nostre municipi, que facilite la seua resolució. En segon lloc, per facilitar nous climes de cooperació en la participació dels afers públics.

Ara, sense haver-hi conclòs la primera ronda de reunions amb totes les entitats locals, hem iniciat també el torn amb la resta de partits polítics. Durant els propers mesos, llavors, ens agradaria reunir-nos amb totes les associacions i amb tots els partits polítics. L'objectiu segueix sent el mateix: crear espais d'encontre i un clima de cooperació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, què tal? Bona vesprada. Soc un veí que vos seguïx habitualment, encara que de moment no desitge revelar la meua identitat. I vos escric per fer-vos una pregunta: S'heu plantejat, els dos partits valencianistes, un amb representació local, l'altre amb representació a les Corts, fer una fusió? Penseu que amb una fusió es conseguiria una força política sòlida, en clau valenciana, capaç de deixar a un costat el bipartidisme present? Mediteu, per favor.

PD: Per a redactar l'escrit he utilitzat el Salt, així que supose, no hi hauré comés faltes ortogràfiques.

Salutacions.

Joan-Carles Jover ha dit...

Estimat amic. Les fusions, siguen fredes o calentes, calen temps per a digerir-les, i molt més per a cuinar-les, si no volem que ens peguem malament.
El camí del valencianisme polític està definit: el BLOC és i continuarà sent pal de paller. Però cal, i en el futur molt més, fer possible la confluència de voluntats, el compromís amb la realitat nacional del poble valencià.

Els militants i simpatitzants d'UxV faran la seua reflexió i pendran les seues decisions. I el poble ens jutjarà a tots plegats.

Una forta abraçada