Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dijous, 4 de novembre del 2010

PARTITS DE REFERÈNCIA NACIONAL VALENCIANA


El valencianisme polític, els partits de referència nacional valenciana a Almàssera hi són dos. L'un amb representants a l'Ajuntament: UxV. L'altre amb representants a Les Corts: Bloc - Compromís.

Tots dos partits, a Almàssera, tenim la responsabilitat no sols d'impulsar polítiques que resolguen els problemes dels ciutadans, i fer-ho en clau valenciana des de totes les institucions on estos ciutadans i ciutadanes ens situen. També, cal demandar-nos la responsabilitat de generar espais de cooperació i sinergies compartides amb la societat civil.

Les dones i els homes del BLOC estem compromesos en aquests afers, i en facilitar els mitjans i instruments per què les associacions i entitats locals puguen estrènyer lligams i portar endavant programes de col·laboració entre elles. Estem convençuts, doncs, que una societat civil cada vegada més enfortida és símptoma de salut i de maduresa. A més a més, permet assolir majors quotes de participació i de co responsabilitat en els afers públics. Així tots, ens eixim guanyant.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc el veí d'abans. Penseu el que vos he proposat. Pot eixir molt bé la cosa.

Gràcies per donar-me l'oportunitat d'expressar-me.

Anònim ha dit...

De moment eixes coses de fusionar-se s'haurien de deixar damunt la taula, i en vore cadascun les possibilitats electorals reals, tornar a parlar-ne. És a dir, ja prop de les eleccions. Jos sóc votant del Bloc, i considere que una negociació amb eixe partit s'hauria de fer sobre la realitat que UxV està clarament a la baixa, i el Bloc creix a passes agegantades. A més, no sé si els electorats d'un i altre realment serien compatibles, és a dir, si realment 1 i 1 en compte de donar 3, donaria 0.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Estimat amic. Què és això de fusionar-se?
PArlar vol dir això: parlar. Com també ho fem amb altres entitats i altres partits polítics. I amb ells ningú diu res de fusionar-se. Veritat?
El BLOC és un partit amb voluntat i sentit de governança. Per això, volem i hem de parlar amb tothom. A partir d'aquest possicionament, clarament polític, el temps i les circumstàncies diran. I sobretot els ciutadans i ciutadanes amb el seu vot i amb les seues propostes que ens fasen arrivar.
Joan-Carles Jover