Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 12 de gener del 2011

ALMÀSSERA buscarà pràctiques de sostenibilitat


ALMÀSSERA buscarà pràctiques de sostenibilitat tant en les polítiques de desenvolupament com de protecció del medi ambient.
El BLOC d'Almàssera crida al compromís a tota la ciutadania i a participar en l'elaboració de propostes d'actuació i bones pràctiques.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de leer como vecino de Almàssera que el Ayuntamiento esta dispuesto a pagar una pasta por soterrar las vias.

ESTAMOS LOCOS ?? NO HAY DINERO Y SE QUIERE ENDEUDAR MÁS EL PUEBLO?

El PP quiere hacer cualquier cosa para ganar las elecciones aunque con eso ARRUINE EL PUEBLO

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

El BLOC d'Almàssera recolzarà un desenvolupament sostenible. Per això és i serà irrenunciable la protecció de l'Horta, així com la seua promoció económica, social (de la seua gent, els llauradors) i medi ambiental. Per això també, cal atraure noves empreses al nostre poligon que siguen respetuoses amb estos principis i de tipus innovador. PEr això també, ...
Podriem seguir enunciar assumptes que resulten necessaris portar endavant i, uno d'ells és i serà afrontar el deute públic. A la Corporació Local els suggecius governs han anat arruinant-lo. I hui per hui els bancs, els proveïdors, etc. no ho tindràn fàcil per cobrar.
Ara parlem del Metro. Si, cal millorar el transport públic i sostenible com aquest. Però, soterrar-ho? Ho pagarà la Generalitat? (està sense centims, després dels "fastos", el malbaratament i la vergonya de finançament des de l'AA. Central). Ho pagarà l'Ajuntament? Com venent horta? ho pagarà la iniciativa privada?
Siguem seriosos i raonables en les propostes. Prudents en les formulacions. I, sobretot, crítics quan llegim les diferents propostes electorals.

Joan-Carles Jover

Anònim ha dit...

totalmente de acuerdo en la exposición ..... hace cuestión de un par de años se suscito la gran idea "insostenible" para nuestro ayuntamiento.... pues participando con la parte proporcional legalmente establecida ... necesitariamos los recursos generados de los presupuestos de los proximos 20 años o más .... estos calculos se sobreentienden a " grosso modo ".....
Ahora bien si contamos con las mentes " sostenibles" de nuestros regidores .... esta claro que dichos recursos se generarian "vendiendo huerta y espacios verdes " para mas cemento y cemento .... y siempre cuentan con que el territorio es algo así como una fuente inacabable de recursos y que siempre habra un trozo de tierra que podremos vender a terceros para que estos -- por supuesto --- hagan el negocio .... En fin esta historia esperamos que este superada y cuando se analice un proyecto de esta magnitud sea con la mayor transparencia y honestidad , eliminando cualquier razonamiento populista que tanto nos agrada ....
Ricardo Gómez

Anònim ha dit...

La proposta del PP és electoralista i ja està. Ells són els primers que saben que és inviable, i home, pràcticament el 90% del poble està pràcticament a l'oest de les vies, no a banda i banda.

Dir açò a quatre mesos de les eleccions és per a dir-los el que són: uns oportunistes. I caldria que els veïns els digueren el que són: uns incompetents.

Amb la quantitat de gent que hi ha en l'atur, la quantitat de coses que fan falta en Almàssera, plantejar açò és vendre fum i donar esperances a les il·lusions urbanitzadores d'alguns llauradors que l'únic que volen és forrar-se i que, per cert, voten al PP.

Amb el meu vot no comptaran.

Anònim ha dit...

Afortunadament tots els llauradors ni voten a la dreta , ni tenen idees de "forrar-se... "
Jo conec a molts que estiman la terra , la treballan i pensan en clau de futur...

Jo pense que amb la "crisis" l¨horta esta protegida almenys 15 anys ... no per res , sino perque primer ni haura que digerir tots els pisos que som buids....

O siga que tenim una oportunitat en este temps per a dotar de instruments legals per a protegirla definitivament.

R. Gómez

Joan-Carles Jover ha dit...

Cal defensar l'horta com a patrimoni mediambiental, entre altres coses. Però una de eixes altres coses, i no menor, és la seua gent que viu i treballa en ella. Una horta despoblada no és viable. I una horta que no cree riquesa per la seua gent es despoblarà.
No és tan difícil donar sol·lucions. Soles cal tenir sentit comú i escoltar, en positiu, als llauradors.
Joan-Carles Jover