Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 11 de gener del 2011

Compromís pregunta pels 3,4 milions que deu el Consell a les escoles de música de l’any 2010


El diputat de Compromís i president del BLOC, Josep Maria Pañella, ha demanat al conseller Gerardo Camps una resposta “ràpida i per escrit”, per a saber quan pensa la Generalitat pagar els 3,4 milions d’euros que deu encara el Consell a les escoles de música. Segons ha recordat Pañella, “per molt que el conseller Castellano isca en Canal 9 i diga que ja han solucionat el problema amb les societats musicals, tots sabem que no és així, que encara deuen molts diners de l’any passat i això continua posant en perill llocs de treball i la permanència d’escoles on estan formant-se els músics del futur de la nostra terra”.



Per més informació cliqueu sobre el títol.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La gent que formem les societats musicals valencianes ens sentim enganyats pel partits populars i socialistes espanyols. Sempre ens han vist com a societats que no podien dominar i que fomenten algo tan "perillos" com l'amor a la música.
Salvador

Anònim ha dit...

Y además se les llenan los discursos con proyectos grandilocuentes como la Ciudad de la Musica , Cidad de la Danza , grandes centros de produccion musical bajo la tutela franquiciada de grandes firmas extranjeras ...... como si aqui en este País , no supieramos gestionarnos .... a pesar de los pocos recursos que estas organizaciones musicales ,disponen.

Querer es poder y estos partidos que estan en el poder y por lo tanto son los que pueden ..... pues "no quieren" para el mundo de la musica , porque para el mundo glamuroso de la vela , el motor ,la hipica en el Museo de la Ciencia y las empresas del ladrillo botifler .... siempre hay recursos ... por supuesto , endeudandose.

Luego socializamos las deudas que ya las pagaran las siguientes generaciones ...

Joan-Carles Jover ha dit...

Alguns a Almàssera durant molts de temps s'han dedicat a dividir als veïns i veïnes. És una pràctica que m'evitarè qualificar-la, perquè per ella mateixa es defineix. Les societats musicals han fet, fan i faran (per molts anys) una tasca que cal recolzar.
Des de la meua comunió amb elles, he de reclamar un compromís ferm a tots els actuals representants polítics de l'Ajuntament. Si no és així, la gran família amant de la música de les bandes hauran de pendre nota.
Joan-Carles Jover