Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 17 de gener del 2011

Els actes vandàlics al nostre poble, Almàssera, hem d'erradicar-los entre tots

4 comentaris:

Anònim ha dit...

PArece mentira como se puede ser tan incivilizado. Después esta misma gente que hace ésto ira al PP a pedirles que dé más "caña", más mano dura. Y algunos vecinos les seguiran en esa solicitud.
LA incultura i la falta de ideas i de soluciones, una vez más, se dan la mano.
X.C.

Anònim ha dit...

soc vei de la zona i tinc que dir que el servei de neteja del ayuntament ha passat a migdia ...

No se si estaba programada la neteja o pel contrari, el pujar les images al blog, ahir per la vesprada , han fet la resta …

En este punt es la cuarta vegada que cremen el contenidors en , aprox . 9 mesos .

R.Gómez

Anònim ha dit...

No obstant aixo ... vull donar les gracies per la prontitud en la neteja ...

R. Gómez

Emilio Jose Belencoso Rodrigo ha dit...

Be, desde el partit popular de Almàssera condemnem aquest acte vandàlics al nostre poble, de la mateixa manera que condemnen les pintades que ha sofrít la seu del PSOE a València, y l’agresió al conseller del PP de Murcia. Esta clar que els vandàlics estan a peu de carrer y tenim que ser tots el partits politics JUNTS els que lluitem contra esta gentola perquè no tenen un altre adjectiu. Anem a passar per alto, anem a fer que no hem llegit el primer missatge, que diu que la gent que fa açò té una relació amb el partit popular, des d’ací ho neguem rotundament. Condemnem una vegada mes aquest acte, y repetim tots junt tenim que lluitar contra açò y no fer del vandalisme un ús polític, perquè ens afecta a tots per igual. Moltes Gracies.

Enhorabona pel blog!
Emilio Jose Belencoso.