Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 4 de gener del 2011

ALMÀSSERA UNIDA DAVANT LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

La Plataforma per l'Educació Pública a Almàssera, vam entregar el 29 de desembre al matí, en el Registre d'Entrada de la Conselleria d'Educació, les firmes arreplegades fins al moment, 482 fulls de firmes reclamant:


-L'Adequació immediata del CEIP Carraixet

-Un nou Col·legi Públic d'Educació Infantil i Primària en Almàssera

-Un Institut d'Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius en Almàssera.

Este acte s'inclou entre les accions reivindicatives que s'estan portant des de la Plaforma per l'Educació Pública en Almàssera.

L'ARREPLEGA DE FIRMES SEGUIX, es poden arreplegar fulls per a firmar i tornar omplides en l'Ajuntament (tots el dies) i també en el CEIP Carraixet (quan es reprenguen les classes el 10 de gener).

La intenció és continuar amb mobilitzacions fins que el Conseller Font de Mora d'una resposta a les necessitats educatives en Almàssera. És important recordar que Font de Mora va estar fa tres anys en la localitat d'Almàssera -en el període de la campanya electoral de les últimes eleccions municipals- per a anunciar el començament de les obres d'adequació del CEIP Carraixet i que FINS A ESTE MOMENENTO NO SABEM QUAN ES REALITZARAN.

Cal recordar que la Plataforma hi són tots els partits polítics que com el BLOC tenen una presència local a Almàssera, però també estàn en ella les entitats i associacions com l'AMPA del CEIP Carraixet, l'Associació de Veïns i Veïnes, el Centre d'Estudis Musicals, etc. etc. I hem d'insistir que qualsevol persona o entitat d'Almàssera pot adherir-se-hi. L'assumpte de l'Educació ens afecta a tots els ciutadans i ciutadanes del poble.

4 comentaris:

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Vorem com queda la cosa.

Anònim ha dit...

Quan fareu una replega de firmes per a la ILP de 0 a 3 anys? No cal que siga en el carrer, repartint els plecs de signatures entre veïns, comerços, associacions... es pot fer molt.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Bona nit de Reis Mags.

La idea que proposes de repartir signatures entre veïns o comerços ens pareix molt acertada. Tot i això, volem, com s'ha fet a altres llocs com ara Alacant, Paterna, Tavernes de la Valldigna, Alzira, Alaquàs, Simat de la Valldigna, Alboraia, Novelda, Petrer, Barraca d'Aigües Vives, Benicarló o València, montar un stand al carrer i, per què no, repetir l'èxit que ha tingut esta campanya a les localitats mencionades.

Informarem al blog en més detall sobre la data exacta, que serà a passar festes, donat que estos dies és difícil reunir als militants.

Gràcies per l'interés mostrat i recorda que pots escriure'ns sempre que vullgues ;)

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Mentrimentre, informem a tota la ciutadania que tenen a la seua disposició els fulls de signatures de la iniciativa legislativa popular reclamant l'educació infantil 0 a 3 anys. Les teniu estes fulles a la vostra disposició a La Tenda (Carrer Regne de València, nº 1 - Almàssera). Acosteu-vos en horari comercial.
En el compromís de tots i totes ho aconseguirem.