Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dissabte, 12 de febrer del 2011

ALMÀSSERA SOLIDARITAT AMB ELS MÉS DESFAVORITS

Si el dilluns 7 de febrer assistiem a la xarrada “Com podem ajudar a la integració dels immigrants africans”   organitzada per l'Associació de Veïns i Veïnes "Carraixet" d'Almàssera i que va estar a càrrec del capellà en Jesus Belda, amb una nombrosa asistència de ciudadans i ciudadanes, ahir divendres 11 de febrer acudirem amb satisfacció a l'acte convocat per Càritas parroquial i gent de l'associació Manos Unidas. Allí erem més d'un centenar de persones que volguerem solidaritzar-nos amb els més desafavorits de la societat i recolzar els programes solidaris que es desenvolupen en països del anomenat Tercer Món.

Des del nostre punt de mira, cal profunditzar en aquest tipus d'actes que concentren molts tipus de sensibilitats ideològiques i religioses. Des del compromís solidari, per la justícia social, pels drets socials individuals i col·lectius, els homes i dones del BLOC som.





Per: Jesús Belda

Animador d’AVSA (Associació Valenciana per la Solidaritat amb Àfrica)







AVSA és una associació de voluntaris, d’inspiració solidària, que es dedica a l’acollida de persones immigrades en situació especialment dificultosa.





Finalitat inmediata: Integració dels immigrans africans que malviuen en el vell llit del riu Túria, i en altres llocs inhòspits de la ciutat de València i de la perifèria.





A l’antiga caserna de Bonrepòs, a la carretera de Barcelona, malviuen unes 170 persones immigrades.





Dia: Dimarts 8 de febrer de 2011

Hora: 20:00 hores

Lloc: Centre Cultural d’Almàssera