Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 8 de febrer del 2011

Replegades de signatures per Una Educació Pública i de Qualitat


La Plataforma per l'Educació Pública i de Qualitat, en la qual participa el BLOC d'Almàssera, va estar replegant signatures reclamant l'inici de la reforma del CEIP que la Conselleria d'Educació té paral·litzada.
Este acte, en el qual participaren gent de les diverses entitats i partits polítics locals que hi són a la Plataforma, es va desenvolupar a la Plaça Major d'Almàssera el diumenge 6 de febrer. Es varen arreplegar més de dues-cents signatures en poc més d'hora i mitja. Gràcies a tots i totes pel vostre compromís.

3 comentaris:

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Gràcies a tots els pares i mares, i també als iaios i iaies quevos acostareu per comprometrés de debó en l'educació dels xiquets i xiquetes del nostre poble. A tots i totes Gràcies.

Anònim ha dit...

Y porque sólo faltan la gente del PP ???

Joan-Carles Jover ha dit...

Mireu a la foto, falten molta gent. I dic MOLTA perquè els problemes de l'EDUCACIÓ ens afecten a tots i totes. Voldria vore com la reclamació per la reforma de CEIP Carraixet o la demanda de l'Educació Infantil des del 0 als 3 anys, o altres cada vegada aglutune a més i més ciutadans i ciutadanes de totes les edats, de tots els colors polítics, de totes les entitats socials, culturals, esportives d'Almàssera.
A la foto falta molta gent, però cada vegada som més.