Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 4 de febrer del 2011

Encetem febrer amb força i amb compromís

Encetem el mes de febrer amb força. Estem fent un bon treball. Hem culminat el procés de concreció de candidatures municipals amb un fort èxit. Hui mateix presentarem la coalició a Paterna i la candidatura d'Alacant que encapçala Tomàs Mestre fent el relleu al gran homenot i amic Antoni Arques. Estem en deute amb tots aquells que han assumit un paper de lideratge en moments difícils del nostre projecte.
Arribem ben posicionats a les eleccions de maig de 2011. Tenim més candidatures, un treball més consolidat i les idees més clares. Demà dissabte BLOC-Compromís fa una acte inèdit. Mai, en la història política valenciana s'havia plantejat un acte col·lectiu com el que Compromís realitzarà demà. Una presència en més de 100 pobles i ciutats per reclamar l'ampliació de l'estat de benestar. Mentre que el Govern Central i valencià retallen, nosaltres volem mantenir i ampliar l'estat del benestar i fer possible el que ja és una realitat a Navarra i el País Basc i per això volem que les escoletes infantils de 0 a 3 anys siguen gratuïtes. Serà un fet excepcional de presència i de proximitat que evidencia la nostra proposta de fer política amb la gent i allunyada de les pràctiques burocràtiques dels partits centralistes.
Encetem amb força la precampanya amb la convicció que podem fer història i obrir nous camins en el nostre projecte. Per que els que està en joc, entre altres coses es si els valencians i valencianes acabem subordinats al poder de Madrid, conseqüència d'una “Comunidad del PP-PSOE” o si encetem el camí del tots els que van treballat per fer del País Valencià l'avantguarda d'Ibèria. Ja hem perdut la direcció de les nostres caixes i ara les privatitzaran mentre que els dirigents del PP-PSOE han aplaudit i no han sabut defensar els nostres interessos. Açò és entre altres coses el que està en joc. O centralisme o autogovern. O PP-PSOE o BLOC-Compromís.


Enric Morera



2 comentaris:

Enric Morera ha dit...

Carta WEB setmanal. Una nova forma per connectar-nos en xarxa i explicar com van les coses. La recollida massiva de signatures per l'ILP ha superat els 100 punts. De moment el municipi-llista col.lectiu més actiu és PATERNA, amb més de 2.000 signatures presentades.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Un centenar de firmes vam aconseguir. Relativament bé.