Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 22 de febrer del 2011

Veïns i veïnes d'Almàssera: Un informe internacional inclou el tancament de TV3 entre els casos de persecució al periodisme

Des del 3 de maig es pot consular al web de Reporters Sense Fronteres (RSF) el document que aquesta organització redacta cada any i en el qual s'inclou, entre altres casos, el tancament del repetidor de la Carrasqueta, situat a Xixona i que portava el senyal de TV3 a l'extrem sud de la Comunitat Valenciana. A nivell internacional el president de RSF, Fernando Castelló, ha esmentat el cas de la Xina, on hi ha empresonats prop de 2.000 persones per delictes relacionats amb la llibertat de premsa.La presidenta de la Unió de Periodistes Valencians ha explicat que no estava gens orgullosa que la Comunitat Valenciana figurara en aquest informe. Amparo Bou també ha criticat que el president de la Generalitat es negue a respondre les preguntes dels periodistes.
En el text s'esmenta l'assassinat d'Anna Politkóvskaia, que havia denunciat els abusos de l'èxercit rus a Txetxènia, com també el Hrant Dink, periodista turc d'origen armeni. En el repàs de l'actualitat internacional també hi ha referències a Iraq, país en el qual cada setmana mor un periodista.

Nota. Ací, versió en castellà, en format pdf, del document de Reportes Sense Fronteres. En la plana 94 trobareu les referències al cas de TV3.

Font: http://pagina26.com/politica-i-mon/un-i … #easyentry

"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola. Segons ABC "A día de hoy la coalición que forman el Bloc e Iniciativa estaría en el umbral del 4,5% de apoyos —y sigue creciendo—"

"La proyección de resultados si se sigue la tendencia de las encuestas en los últimos cuatro meses indicaría que Compromís podría formar grupo en las Cortes con seis o siete diputados."

"La estrategia de Jorge Alarte de acusar al líder del Bloc, Enric Morera, de «pactar el programa electoral con el PP» ha tenido, sobre el papel, el efecto contrario al buscado y ha centrado la tarea del grupo Compromís en el arco parlamentario."

"Esos son los dos flancos que Alarte quiere vigilar en los próximos tres meses sabedor de que los 140.000 votos que podría perder el PSPV irían a parar en buena medida a apoyar el proyecto de Compromís"

Què pensa el BLOC d'estes afirmacions?

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Fins el 22 de Maig no es pot assegurar res. L'únic que podem dir és que per demanar el vot, primer cal treballar. Ja hi haurà temps per reflexionar i traure les conclusions oportunes.

Gràcies per comentar.

Anònim ha dit...

He visto en el Levante-EMV una noticia sobre la deuda de proveedores que tiene el Ayuntamiento de Almàsspera que es de 2,7 millones y encima no se cumplen los pagos por el orden legal establecido (si por amiguismo).

Y es un informe real hecho por tesorería, no hay nada inventado....


Estais en la misma linea de denunciar estos abusos como ha hecho el PSOE.

Hacia tiempo que no entraba y he leido los últimos comentarios, yo tb creo que un gran equipo PSOE-BLOC

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

No és l'hora de parlar de pactes post-electorals. El BLOC d'Almàssera el que demana a tota la ciutadania del poble és un COMPROMÍS.
Els propers anys no seran fàcils. Cal que entre tots i totes, estiguen on estiguen, es posen a treballar per traure al poble de la greu crisi. Tots som necessaris.
Però cal treballar amb sentit, amb transparència i fent participar a tothom.
L'època dels personalismes i dels regnes de tàifa són coses del passat. El BLOC treballarà amb tots i totes que vullguem amb honestedat treballar per Almàssera.

Anònim ha dit...

Si pero na habéis opinado del comentario anterior sobre la deuda a proveedores.

Anònim ha dit...

no es opinable ...la deuda a los provedores debidamente contabilizada hay que pagarla ...
otra cosa es cómo !!!

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Efectivament, els deutes cal pagar-los. Els proveïdors i els treballadors, els primers.