Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 11 de desembre del 2009

Cinc escriptors presenten les seues obres davant 150 persones a Almàssera



L’acte, organitzat pel Bloc d’Almàssera, va reivindicar una major presència del valencià en la producció escrita de l’Ajuntament


Israel Pedrós, Ricard Ramón, Francesc Bayarri, Agustí Hernàndez i Vicent Ruix van presentar els seus llibres en un acte organitzat pel Bloc d’Almàssera, davant més de 150 persones. L’acte, conduït per Carla Tamarit, va tindre lloc al local del Centro Estudio Musical d’Almàssera i va incloure un sorteig de tots els llibres entre el públic, els quals havien sigut adquirits per l’organització, en altres casos donats pels autors i també hi havia altres donats per l’ajuntament.


“L’acte ha sigut una festa per a reivindicar-nos com a poble, per mostrar que a Almàssera la gent vol conéixer els treballs que han fet els seus fills i filles”, ha destacat el secretari local del Bloc d’Almàssera, Josep Miquel Adell. “També hem reivindicat una major presència del valencià en l’administració pública, i per descomptat, en la producció escrita de l’ajuntament”. Es dóna la circumstància de què la gran majoria de llibres que ha anat publicant l’Ajuntament d’Almàssera, referits a la seua història local, estan en castellà, malgrat ser un municipi valencianoparlant.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt acertades les declaracions de Josep.