Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 23 de desembre del 2009

Sobre l'accés a internet per wi-fi des de la Diputació






Preguntàvem, el 21 de maig de 2009

Pel desembre de 2008 la Diputació provincial de València, per veu del seu President, va anunciar que preparava l'accés a internet pe wi-fi a tots els municipis a preus quatre vegades més econòmics. Este anunci ens va congratular, però han passat quatre mesos i no en sabem res més.

Donat les múltiples declaracions que este representat de l'Administració Local, cada volta més sovint i amb una gran freqüència en els últims dies, en fa i que podríem qualificar de políticament incorrectes, fins i tot agredint de vegades la intel•ligència (veieu Levante 30-4-09 EL PAIS 3-5-09), ens porta a dubtar del seu anunci de finals d'any.

Sol•licitem informació sobre:

1. Quin és el valor que li mereix a esta alcaldia l'anunci del senyor Rus sobre l'accés dels municipis a l'internet per wi-fi adés mencionat?

2. Està fent gestions esta Corporació d'Almàssera per accedir-ne a estos serveis?

3. Si és així, en què punt es troben estes gestions?


L'alcaldessa ens respon, el 2 de desembre de 2009

"L'Ajuntament d'Almàssera es va unir a demanar el wi-fi pel poble d'Almàssera. A hores d'ara no hi ha cap notificació de concessió." [No sabem si cal pensar en una desestimació per part de la Diputació o tan sols va ser un anunci de publicitat política del senyor Rus, president d'esta institució?]