Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 23 de desembre del 2009

Sobre la formació continua i permanent dels empleat públics de la corporació municipal d'Almàssera





Preguntàvem, el 21 d'octubre de 2009

Que amb temps suficient, volem canviar-hi el sentit de la informació i ser nosaltres els qui els informen sobre una més que interessant oportunitat per aprofitar els recursos que la Generalitat ofereix a les Corporacions Locals. La data límit per a presentar la documentació és el 23 de novembre de 2009. L’objecte del tràmit és aconseguir la formació i actualització de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (Resolució de 17 de setembre de 2009, publicat al DOCV núm. 6108 de 23 de setembre de 2009).

Que disposant l’Ajuntament d’Almàssera d’un d’aquest Agents i requerint els veïns i veïnes del poble d’un col•lectiu d’empleats públics permanentment actualitzats en la seua competència professional, per poder oferir el millor dels serveis al ciutadans, és competència de vosté, com la màxima dirigent del personal de l’Ajuntament, fer possible l’accés a esta formació (Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de la Funció Pública).

Que una Administració Pública Local com la d’Almàssera ha de vetllar per un ús eficient dels recursos públics que té al seu abast. Els recursos, sempre escassos, cal optimitzar-los però també cal cercar-los, negociar-los i aconseguir-los. Si després no s’arriba, cal explicar-ho a la ciutadania.

SOL•LICITEM:

Que l'Ajuntament d'Almàssera ens informe sobre els requeriments que li férem el passat 2 d’abril adés esmentat.

Que posi els mitjans per fer possible la formació continua de tots i totes els empleat públics: funcionaris de carrera, funcionaris interins i personal laboral.

Que aprofiti les convocatòries de subvenció que ofereixen a les administracions locals i que el nostre poble puga accedir-hi.

Que ens informe quin és el Pla de Formació Continua està desenvolupant-se en este 2009 per al personal de la corporació local.

L'alcaldessa ens respon, el 2 de desembre de 2009

No ens informa al respecte. Esperem reunisca els dades suficients per fer-ho.