Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 23 de desembre del 2009

Sobre el recolzament del Bloc a les Inspeccions Tècniques als ciclomotors, demanem dades de resultats






Preguntàvem, el 28 d'abril de 2009

Hem de donar el nostre suport a la campanya municipal per fomentar les Inspeccions Tècniques per a Ciclomotors a Almàssera. Considerem que és una iniciativa en positiu que posa recursos adients al veïnat i lluita contra la pol•lució mediambiental tant de l'aire com de sorolls.

Sol•licitem:

Té l'Equip de Govern Municipal en compte coordinar esta iniciativa que recolzem amb un control exhaustiu dels ciclomotors per part de la Polícia Local? Quantes multes o advertiments s'han realitzat per este cos policial, des de l'inici de la campanya d'ITV als ciclomotors, en raó a les emissions de gasos i pol•lució per soroll?



L'alcaldessa ens respon, el 2 de desembre de 2009

"La campanya municipal per fomentar les inspeccions tècniques de ciclomotors està coordinada amb la policia local i la gran quantitat de vehicles domiciliats a Almàssera han passat la revisió, una part molt menuda han sigut multats en inspeccions oculars posteriors." [Es preguntaven per dades numèriques, en valors absoluts o relatius. Tan difícil resulta?]

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix una molt bona mesura sempre i quan es realitze correctament.

Anònim ha dit...

El soroll res té a vore amb el progrés ni amb la modernitat. La polució acústica és una malaltia social que cal previndre-la i cal combàtre-la. Salut!