Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimecres, 23 de desembre del 2009

Sobre les ajudes que l'Ajuntament ha de tramitar en el marc del Pla Especial de Rehabilitació d'Edificis i Vivendes




Preguntàvem, el 2 d'abril de 2009

L'Ordre de 10 de març de 2009, la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge (DOCV núm. 5974 de 13 març), per la qual es convocaven les bases reguladores d'ajuda en el marc del Pla Especial de Rehabilitació d'Edificis i Vivendes. En ella es descriu les formes d'ajuda per a la rehabilitació d'elements comuns en edificis de vivendes.

El Bloc d’Almàssera sol•licita que ens faça saber si l'Ajuntament d'Almàssera que vosté presideix, tramitarà alguna sol•licitud d'ajuda a la Conselleria adés citada?; quantes sol•licituds de comunitats de veïns a rebut la corporació?; què actuacions ha realitzat l'Ajuntament per informar als veïns d'esta possibilitat?



L'alcaldessa ens respon, el 2 de desembre de 2009

No hem rebut cap contestació. Hem de suposar que l'Ajuntament no ha rebut cap sol•licitud dels veïns per a què la tramitara a la corresponent Conselleria? Algun veí s'ha assabentat d'estes ajudes de la Generalitat per a la rehabilitació d'elements comuns de blocs de vivendes? Ha sigut informat pel seu Ajuntament?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ni el govern ni l'oposició en este ajuntament són capassos de trasmetre una informació tan bàsica per a moltes comunitats de veïns?

Anònim ha dit...

Estigueu a l'aguait