Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dilluns, 1 de febrer del 2010

7a BAIXADA A PEU PEL CARRAIXET

Un any més som en portes d'un esdeveniment important per la nostra comarca i per als pobles riberencs al Carraixet. La 7a Baixada a peu pel Carraixet que organitzen les associacions culturals Macarella (Bonrepòs i Mirambell), Bòbila (Alfara) i La Colla (Massarrojos). Tots som cridats a participar-ne.



L'activitat és totalment gratuïta. A més a més, si voleu quedar-vos a dinar al restaurant, però, cal reservar-ho abans de dimecres 3 de febrer a les adreces que tot seguit us adjuntem.

Una abraçada,  Rosella


La persona que vullga tindre o coneixe la carta del manifest, així com les normes de l’excursió o el cartell, se li facilitaran  per correu electrònic.

Per a les reserves del dinar confirmació a Pau o Roser:
pau.marques@uv.es


rosersantolaria@hotmail.com

http://www.bobila.es/

http://lacolla.massarrojos.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt interessant i com sempre , molt didacticas les explicacions de Pau i Lluis al llarg del recorregut pel llit del Carraixet.

Un any més ens vam alegrar que la Alzina i el Pí Centenaris ens rebren amb bona salut.... a pesar de la deixadesa de les nostres autoritats "mediambientals".

Aquest any visitem la Masia dels Moroder , família burgesa valenciana , els pous del llit del Carraixet amb aigua , etc ...

Al 2011....Altra oportunitar per a gaudir.