Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 5 de febrer del 2010

CAL APROFITAR TOTES LES OPORTUNITATS, SOBRETOT EN TEMPS DE CRISI

Principalment la política local ha d'entendre's com la capacitat de gestionar els bens públics. Aquests bens, tant materials com humans, cal ser considerats amb respecte i actitud de servei. Per això i davant l'aferrissada crisi econòmica que colpeja i que al nostre Ajuntament té sobre les cordes, cal emplaçar als responsables polítics per a què aprofiten totes les oportunitats que altres administracions ens ofereixen. Així no podem pedres cap ni una de les subvencions. Almenys intentar-ho amb la seua sol·licitud, en temps i forma.

Altres vegades ho hem assenyalat. I s'han perdut subvencions que ens vendrien molt bé a tots.

Una vegada més, hem emplaçat a l'alcaldia a donar instruccions concretes a les regidories corresponents per a què accedisquen a les ajudes que amb data 30 de desembre de 2009 la Conselleria d'Agricultura, Pesta i Alimentació publicà (Diari Oficial Generalitat 6182 amb data 12 de gener de 2010). Una Ordre, per la qual s'aprovaven les bases de les ajudes RURALTER-Paisatge. A més l'hem informat que el termini de presentació de sol·licituds d'ajuda d'esta convocatòria 2010 és de dos mesos des de l'endemà de publicació d'esta orde. També hem informat l'alcaldia sobre que estes ajudes de la Conselleria, recolzades sobre fons de la Unió Europea, són diverses i van adreçades a entitats de naturalesa diferenciada, tant pública com privada i, per tant, que seria d'interès es publicitara el més possible entre les pimes i comerços de la localitat.

No sabem quines són les intencions de l'equip de govern sobre aquestes qüestions que els plantegem, i que els ferem arribar per registre d'entrada el passat 3 de febrer.

Seguirem informant-vos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

PEr què el treball que feu vosaltres, i per vosaltres ens arriba als xicotets empresaris, no pot fer-ho també la gent de l'Ajuntament?
Què nosaltres no paguem impostos?