Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 16 de febrer del 2010

MORERA: "EL BLOC ESTÀ EN CONTRA DELS MACROABOCADORS I EL PROBLEMA DEL FEM ÉS REPONSABILITAT DEL PP, QUE NO SAP GESTIONAR ELS RESIDUS"

El secretari general del BLOC i síndic del grup Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha participat este matí en una roda de premsa a Xàtiva, per mostrar el suport de l'Executiva Nacional del partit a la direcció comarcal, en la seua oposició al macroabocador de Llanera.

´Més informació a:
http://www.bloc.ws/web/actualitat/1062-morera-qel-bloc-esta-en-contra-dels-macroabocadors-i-el-problema-del-fem-es-reponsabilitat-del-pp-que-no-sap-gestionar-els-residusq.html

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota mesura que produïsca una degradació del medi ambient, com és esta, no pot eixir mai bé. Cal doncs, buscar altres solucions.

Anònim ha dit...

Que no se'ns oblide tampoc el tema de la construcció de la macro-depuradora a Carpesa i les conseqüències que, amb ella, vindran: augment del trànsit pesant, olors, sorolls i, com no, la destrucció d'una zona d'alt valor ecològic.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Els companys i companyes del Bloc de Bonrepós i Mirambell han fet una excel·lent tasca, quan s'han posat al costat dels veïns i veïnes a defensar el territori. caldrà estar a l'aguait, però para per ara pareix que han aconseguir aturar-los els peus.