Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 12 de febrer del 2010

PREGUNTEM A L'ALCALDESSA

El dimecres 10 de febrer presentàrem, per registre d'entrada de l'Ajuntament d'Almàssera, la sol·licitud a l'alcaldia de:

 1.      Convoque a la major urgència el Ple del Consell Escolar Municipal.
 2.      Ens informe sobre quina és la voluntat de la regidoria d'educació en matèria de gestió participativa vers la comunitat educativa local, i els mitjans i pràctiques que té decidides dur a terme l'Alcaldia per posar ordre i seny a tot aquest desori.
 3.      De més a més, li reiterem les sol·licituds realitzades:

a)     el 28 d'abril de 2009 (registre d'entrada 1976) quan li sol·licitàvem informació sobre el calendari d'execució de les obres d'acondicionament del col·legi públic Carraixet  i quan es té previst l'entrada en funcionament de les instal·lacions prefabricades. Amb la ben entesa que la resta de qüestions per les que li preguntàvem ens informà el passat 2 de desembre de 2009.
b)     amb número de registre 3396 li sol·licitàvem, entre altres qüestions, per si havia convocat o pensava convocar en els propers dies al Consell Municipal Escolar per abordar diverses qüestions que li presentàvem.
c)      amb número de registre d'entrada 5644 i data de 7 d'octubre de 2009 li sol·licitàvem novament la convocatòria del Consell, així com que fera transparents les despeses en inversió i en gasto corrent previstes per a l'exercici econòmic actual, i els corresponents a 2007 i 2008 ja executats, respecte a les partides destinades a cadascun dels centres educatius de la localitat, tant el públic com els privats.

Seguirem insistint les vegades que siga necessari: Les institucions de participació i de control han de funcionar com un rellotge.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé. Cal seguir insistint i fent, amb l'objectiu de conseguir una Almàssera millor.

Anònim ha dit...

Soc una mare d'un alumne del CP del Carraixet. Estic farta de la incertesa que em provoca la situació del col·legi. Estic farta del poc trellat que manifesten els responsables de l'ajuntament en tota esta materia i el poc respecte que ens tenen a les mares i pares. Estic farta de no obtindre respostes. Estic farta de no poder expressar el meu malestar en el Consell Escolar Municipal, perquè este no es reuneix i, no ho fa, perquè la regidora no el convoca. Estic farta.