Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

divendres, 5 de febrer del 2010

QUINS SERVEIS REBEN ELS CIUTADANS DELS SEUS AJUNTAMENTS?

El vint per cent del pressupost dels ajuntaments s'adrecen a donar serveis que per llei corresponen a altres administracions. Així, els i les alcaldes dels nostres pobles i ciutats han de traure el màxim profit al seu pressupost municipal per intentar cobrir els forats que d'altres administracions públiques deixen al descobert. Aquest forats poden acabant sent com els forats negres a l'espai interestel·lar.

Quins serveis l'Ajuntament d'Almàssera està donat i per als quals no té ni competències ni finançament adequat per dur-les a terme? No són qüestions menors, com algu podria pensar ingènuament. Són serveis tan importants com d'educació, de sanitat, de benestar social o de seguretat ciutadana.

Tal vegada les associacions de veïns, les entitats socials, culturals, esportives i econòmiques, alguna cosa haurien de dir. Almenys, als del BLOC ens interessa què opinen. Per això s'ho estem preguntant directament, reunint-se amb tot aquella persona que tinga alguna cosa que dir-nos. Nosaltres volem fer partícips a tots, tots, del projecte de canvi. Un poble per viure, per criar als fils, per envellir satisfactòriament, per gaudir i disfrutar-ho, per sentir-nos devanits.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els que tenim fills en edat escolar volem places públiques en escoletes infantils i col·legi de primària en condicions estructurals i d'equipament de qualitat.

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

El Bloc d'Almàssera proposa reactivar el Consell Escolar Municipal, com verdader òrgan de control i de participació en els afers de l'educació en l'àmbit local. Des d'ell i de manera coordinada, generant treballs sinèrgics entre tots els agents de la comunitat educativa, social, económica i política del municipi, iniciar una nova etapa que done resposta a les necessitat reals del veïns i veïnes.
Serem en el futur allò que hui sapiguem invertir en educació en els nostres filles i fills.
Joan-Carles Jover