Discurs de Joan Baldoví en el Debat d'Investidura

dimarts, 16 de febrer del 2010

MOBILITZA'T EL 23F PER L'OCUPACIÓ

EL BLOC d'Almàssera s'adhereix a la mobilització convocada per al proper 23 de Febrer convocada pel sindicat valencianista la Intersindical Valenciana.
Es considera necessària la mobilització de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat valenciana per fer front a la proposta de reforma laboral, la situació d'atur la continua aprovació d'Expedients de Regulació d'Ocupació (EROs), a la proposta de retardar l'edat de jubilació als 67 anys i a l'ampliació del comput d'anys per calcular les pensions a 20 o 25 anys. Exigim al govern espanyol que rectifique i done marxa enrere en totes aquestes propostes. També al govern valencià que assumesca les seues competències en polítiques actives d'ocupació i treballe per donar solucions reals a la crisi que pateixen les treballadores i treballadors valencians.

El col·lectiu del BLOC d'Almàssera fent-se resó, es manifesta contrari a aquestes propostes que suposen una nova pèrdua de drets i prestacions de les treballadores i treballadors, així com de la resta de persones
més desfavorides. A més, durant tot aquest periode de crisi, han estat les treballadores i treballadors, les persones aturades i les capes socials amb menys recursos qui estan patint-la, mentre des del govern s'han injectat diners a la banca o a les empreses.
Les mobilitzacions seran al proper 23 de febrer, a les 19:30 hores a València ciutat (Plaça de Sant Agustí), Alacant (Escales del Jorge Juan) i Castelló (Parc Ribalta).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha partits que fan cas omís a la situació laboral que estan vivint moltes persones. Per sort, ahí estarà el Bloc, per demostrar que no tots actúen de la mateixa manera.